Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Η ΑΝΤΑ ΨΑΡΡΑ (ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ) ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΕΝΗ!..

Συντάκτης: Αντα Ψαρρά Οι καταληψίες της Επαυλης Κουβέλου, που είχε χτυπηθεί από μοτοπορία εκατό ναζιστών το 2014, δίνουν τη δική το...







Συντάκτης: Αντα Ψαρρά

Οι καταληψίες της Επαυλης Κουβέλου, που είχε χτυπηθεί από μοτοπορία εκατό ναζιστών το 2014, δίνουν τη δική τους εκδοχή για την επίθεση στον Γ. Γερμενή και την παρέα του το Σάββατο στο Μαρούσι

Η «Κατάληψη Επαυλης Κουβέλου» ανέλαβε την ευθύνη για το επεισόδιο με τον Γερμενή και τους συνοδούς του σε καφετέρια στο Μαρούσι.




Οπως γράφουν στην ανακοίνωσή τους, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους χρυσαυγίτες που κάθονταν σε καφετέρια το Σάββατο, αφού είχαν προηγουμένως κάνει αφισοκόλληση.

Τους δήλωσαν ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στη γειτονιά, τους προέτρεψαν να φύγουν, ενώ ακολούθησαν αντεγκλήσεις.

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Ο Γ. Γερμενής, όμως, φαίνεται πως δεν εκτίμησε σωστά τη δυσμενή θέση στην οποία είχε περιέλθει και αντί να αξιοποιήσει τη δυνατότητα διαφυγής που του δόθηκε, προτίμησε να συνεχίσει να προκαλεί με την παρουσία του, αλλά και εκφράσεις που προέτρεπαν σε σύγκρουση. Η κατάσταση οξύνθηκε ακόμα περισσότερο όταν έγινε αντιληπτό ότι ο ένας από τους δύο που τον συνόδευαν οπλοφορούσε και έκανε την κίνηση να πιάσει το όπλο που έφερε πίσω από την πλάτη. Η απάντηση των συντρόφων/-ισσών δεδομένης της τροπής που είχαν πάρει τα γεγονότα ήταν άμεση. Οι φασίστες όντας περικυκλωμένοι βρέθηκαν στην κατάσταση να βάλλονται από παντού και να προσπαθούν να διαφύγουν όπως όπως».

Η ανακοίνωση συνεχίζει με αναφορές στη δράση των ναζιστών.

Θυμίζουμε εδώ ότι υπάρχει προϊστορία με τη συγκεκριμένη κατάληψη, δεδομένου ότι την 1η/8/2014, όπως είχε καταγγελθεί τότε, «100 χρυσαυγίτες που έφτασαν στην κατάληψη με μοτοπορία επιτέθηκαν με λοστούς και στειλιάρια, ενώ υπήρξαν τραυματισμοί ανθρώπων που βρέθηκαν στον χώρο».

Μάλιστα, σύμφωνα με τους καταληψίες, η αστυνομία έφτασε στο σημείο και περικύκλωσε τους ίδιους, ενώ παρακολούθησε το όλο περιστατικό χωρίς να επέμβει.

Το Σάββατο, λίγο μετά τη συμπλοκή, ο Γ. Γερμενής δήλωσε ότι δεν πτοούνται ο ίδιος και η Χρυσή Αυγή με αυτές τις επιθέσεις που τις απέδωσε σε παρακρατικούς του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι κρατούσαν σιδηρολοστούς και δακρυγόνα!



http://www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.