Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο «ΟΔΗΓΗΤΗΣ» ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΓΚΑΝΤΕΜΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΧΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!..

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Στο νέο τεύχος του (Οκτώβριος 2016, που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ  http://www.odigitis.gr/wp- co...









Απίστευτο κι όμως αληθινό: Στο νέο τεύχος του (Οκτώβριος 2016, που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ http://www.odigitis.gr/wp-content/uploads/2016/10/1039.pdf) ο «Οδηγητής» επιτίθεται με δριμύτητα στην κόρη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου, γιατί είναι γκαντέμω κι όποτε πάει στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός χάνει!.. 
Γράφει επί λέξει στην σελίδα 5 το δημοσιογραφικό όργανο της ΚΝΕ και των απανταχού Κνιτών...



«Και ναζί και γκαντέμω
Πρόσφατα, η κόρη του πιο πλούσιου αρχηγού πολιτικού “κόμματος”, της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής δηλαδή, ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία με την ίδια στις εξέδρες του Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έληξε με ήττα του Ολυμπιακού.
Η γκαντεμιά που έφερε (τρία δοκάρια, καμιά δεκαριά φάσεις κ.λπ.) είναι ένας ακόμα λόγος να μην ξαναπατήσει στο γήπεδο ούτε αυτή, ούτε κανένας άλλος από τη φασιστοφάρα της… Για το καλό των ελληνικών ομάδων…»

Αναμένεται η απάντηση της Χρυσής Αυγής...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.