Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΒΙΑΙΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ... Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ...

Εξέγερση στη φυλακή του Μπέντφορντ της Βρετανίας βρίσκεται σε εξέλιξη, με την αστυνομία να έχει σχηματίσει κλοιό γύρω από το σωφρονιστι...

Εξέγερση σε φυλακή στη Βρετανία: Τουλάχιστον 500 τρόφιμοι εγκλωβισμένοι





Εξέγερση στη φυλακή του Μπέντφορντ της Βρετανίας βρίσκεται σε εξέλιξη, με την αστυνομία να έχει σχηματίσει κλοιό γύρω από το σωφρονιστικό ίδρυμα, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν αποδράσεις και να οργανωθεί η επέμβαση των ειδικών δυνάμεων.




Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, μέσα στο κτίριο βρίσκονται τουλάχιστον 500 τρόφιμοι, ενώ είναι άγνωστο αν υπάρχουν τραυματίες ή και νεκροί. Οι εξεγερθέντες έχουν λεηλατήσει τα γραφεία και έχουν ανάψει φωτιές σε πολλά σημεία, προκαλώντας εικόνες χάους. Πάνω από 13 οχήματα της αστυνομίας έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ η περιοχή περιμετρικά του ιδρύματος έχει αποκλειστεί.

Σύμφωνα με πηγή μέσα από τη φυλακή, οι κρατούμενοι κυκλοφορούν με μαχαίρια και αυτοσχέδια γκλομπ στα χέρια. Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, τουλάχιστον οι 300 από τους 500 τρόφιμους συμμετέχουν στη μεγάλη εξέγερση, χωρίς να έχουν ενημερώσει ποια είναι τα αιτήματά τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η εξέγερση είναι πιθανόν να έγινε προκειμένου οι έγκλειστοι να αποκτήσουν πρόσβαση στα φάρμακα του ιατρείου, το οποίο έχει λεηλατηθεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες.





Στο σημείο έχουν σπεύσει ήδη οι ειδικές δυνάμεις, οι οποίες συνεργάζονται με τις μυστικές υπηρεσίες για να προχωρήσουν στην επέμβασή τους. Ο διοικητής της φυλακής δήλωσε στα βρετανικά ΜΜΕ, ότι όσοι συμμετείχαν στην εξέγερση, θα υποστούν βαρύτατες συνέπειες. Στο σημείο βρίσκονται επίσης οχήματα της Πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρα.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.