Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ: ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΣ ΙΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ...

«Έμοιαζε λες και κάποιος έριξε οξύ στο πρόσωπό της. Εξαπλώθηκε από το στόμα της, στα μάγουλα και πάνω από τα μάτια». Η ανατριχιασ...







«Έμοιαζε λες και κάποιος έριξε οξύ στο πρόσωπό της. Εξαπλώθηκε από το στόμα της, στα μάγουλα και πάνω από τα μάτια». Η ανατριχιαστική περιγραφή της μητέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού για τον εφιάλτη που ζει σοκάρει.

Το μοιραίο λάθος της Sienna Duffield ήταν να φιλήσει έναν συγγενή της ο οποίος είχε ανοιχτή πληγή από έρπητα!




Έκτοτε, ο μεταδοτικός ιός του έρπητα με τον οποίο διαγνώστηκε, άρχισε να της τρώει το δέρμα, προκαλώντας αρχικά φουσκάλες σε όλο της το πρόσωπο!

Η μητέρα της μικρής, η 21χρονη Savina French-Bell, από το Gloucester, έπρεπε να απολυμαίνει καθημερινά τα σεντόνια της κόρης της από το αίμα και το πύον των πληγών που προκαλούσε στο πρόσωπό της η σοβαρή λοίμωξη. Παράλληλα, η Sienna υπέφερε από τρομερή φαγούρα στο ευαίσθητο δέρμα της.

Εισήχθη τελικά, μια ημέρα μετά τα γενέθλιά της τον Οκτώβριο του 2015, σε νοσοκομείο όπου της έβαλαν ορό, καθώς είχε σταματήσει να τρώει, ενώ της έδωσαν ειδικές κρέμες και αντιβιοτικά, προκειμένου να καταπολεμήσει τον ιό.

Η Savina, νοσοκόμα και η ίδια, κρούει πλέον τον κώδωνα του κινδύνου και μοιράζεται την ιστορία της προκειμένου να βοηθήσει άλλους γονείς που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση.

«Μία απλή μόλυνση έτρωγε το πρόσωπο της Sienna. Εμφανίστηκε από το πουθενά και άρχισε να προκαλεί έλκη στο στόμα της και να εξαπλώνεται. Ήταν λες και κάποιος της έριξε οξύ. Σκέφτηκα αμέσως πως κόλλησε από έναν συγγενή μας ο οποίος τη φίλησε, ωστόσο όλοι με έλεγαν τότε τρελή», εκμυστηρεύεται η Βρετανίδα, συμπληρώνοντας: «Σταμάτησε να τρώει και η κατάσταση έγινε τρομακτική. Υπήρχε αίμα παντού και φοβόμουν να τη βγάλω έξω. Οι άνθρωποι θα την κοιτούσαν περίεργα και θα έκαναν άσχημα σχόλια».


Όσο για το τι ακολούθησε; «Για οκτώ μήνες τα αντιβιοτικά δεν έκαναν τίποτα και το πρόσωπό της χειροτέρευε. Η κρέμα μπορεί να καθάριζε για λίγο τις ουλές, αλλά στη συνέχεια επανέρχονταν. Ήταν εφιαλτικό», αναφέρει.




Η Savina προσπάθησε να βοηθήσει την κόρη της αποκλείοντας από τη διατροφή της κάποια συγκεκριμένα τρόφιμα και ποτά, ενώ την πήγε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, ελπίζοντας να πάρει περισσότερες απαντήσεις.

«Μου είπαν ότι μπορεί να έχει κάποιου είδους αλλεργία και την κράτησα μακριά από κατοικίδια και γαλακτοκομικά. Οι γιατροί δεν είχαν ωστόσο ιδέα για το πώς η Sienna κόλλησε τον ιό. Με ενημέρωσαν επίσης ότι είχε και έκζεμα που έκανε την κατάστασή της ακόμα χειρότερη», συνεχίζει η μητέρα καταλήγοντας με την ελπίδα η μόλυνση να μην εμφανιστεί ξανά: «Οι πληγές στο πρόσωπό της έκαναν αρκετό καιρό να επουλωθούν επειδή ήταν αδύναμη. Προσπάθησα να μην την αφήνω να ξύνεται, αλλά τριβόταν σε ό,τι έβρισκε: καναπέδες, τοίχους…».

Τους τελευταίους μήνες το πρόσωπο της τρίχρονης έχει καθαρίσει, ωστόσο ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος επανεμφάνισης της μόλυνσης. Όσο πάντως μεγαλώνει τόσο πιο ανθεκτικός θα είναι ο οργανισμός της στον ιό…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.