Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑ ΤΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;;; ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ ΡΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!

Μέλη οργανωμένου κυκλώματος που λυμαίνεται τις γεωργικές εκτάσεις στην Ήπειρο θεωρούν οι αστυνομικοί τρεις Αλβανούς που κρύβονταν πίσω α...





Μέλη οργανωμένου κυκλώματος που λυμαίνεται τις γεωργικές εκτάσεις στην Ήπειρο θεωρούν οι αστυνομικοί τρεις Αλβανούς που κρύβονταν πίσω από την λεηλασία της παραγωγής ενός 26χρονου αγρότη στις Συκιές της Άρτας. Οι δυο τόνοι (!) ρόδια που είχαν κλέψει, επρόκειτο να καταλήξουν στην πατρίδα τους.




Δράστης της κλοπής, που είχε γίνει στο διάστημα μεταξύ της νύχτας της Κυριακής και του πρωινού της Τρίτης, ήταν ένας 41χρονος Αλβανός ο οποίος είχε διαρρήξει την αποθήκη του άτυχου αγρότη και είχε αρπάξει 116 τελάρα με ρόδια βάρους περίπου δύο τόνων. Αμέσως μετά, τα πούλησε σε έναν 28χρονο ομοεθνή του, την ταυτότητα του οποίου αποκάλυψε στους αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας Άρτας όταν συνελήφθη στο όριο του αυτοφώρου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αμέσως τον αγοραστή του κλεμμένου φορτίου, αλλά δεν βρήκαν τα ρόδια στην κατοχή του. Στην πορεία της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος τα είχε μεταφέρει με φορτηγό στην αποθήκη ενός 32χρονου Αλβανού για να τα κρύψει, ώσπου να τα εξάγει στην πατρίδα τους! Τα κλεμμένα ρόδια αποδόθηκαν στον 26χρονο παραγωγό, ενώ το Ι.Χ. φορτηγό του 28χρονου κατασχέθηκε ως μέσο για την μεταφορά κλοπιμαίων. Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, που απήγγειλε στον 41χρονο κατηγορία για κλοπή και στους άλλους δυο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά συναυτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.