Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ... Η ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΦΗΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΝΤΑΛΙΚΑ... ΜΑΓΚΑΣ Ή ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! - ΒΙΝΤΕΟ-

To περιστατικό είναι ένα από τα πολλά που συμβαίνουν καθημερινά στους «δρόμους» της Ρωσίας, όπου αυτή την εποχή, η άφιξη του χειμώνα...







To περιστατικό είναι ένα από τα πολλά που συμβαίνουν καθημερινά στους «δρόμους» της Ρωσίας, όπου αυτή την εποχή, η άφιξη του χειμώνα δημιουργεί απίστευτες συνθήκες στο οδόστρωμα, το οποίο μετατρέπεται σε πίστα παγοδρομίου.




Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο οδηγός της νταλίκας κατάφερε το ακατόρθωτο: να περάσει το φορτηγό του από το μάτι της βελόνας, κάνοντας την πιο εντυπωσιακή σφήνα που έχουμε δει ποτέ από νταλίκα.

Όπως μάλιστα φαίνεται και από την εξέλιξη του περιστατικού, και παρά το ότι όλοι περιμένουν τα χειρότερα, δεν έχει υπάρξει το παραμικρό, ούτε καν ένα μικροτρακάρισμα.

Η νταλίκα έχει ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου χωρίς να έχει χτυπήσει κανένα από τα διπλανά αυτοκίνητα, με την καρδιά του οδηγού να προσπαθεί να έρθει στην θέση της. Όπως και να έχει πάντως αξίζει τα συγχαρητήρια τα δικά μας (και κυρίως των οδηγών των άλλων οχημάτων που βγήκαν χωρίς γρατζουνιά απ' όλο αυτό)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.