Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Ο ΤΡΑΜΠ: ΤΡΕΛΟ ΡΑΛΙ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ!..

Μέχρι και τριψήφια ποσοστά ανόδου για τις μετοχές - Ο δείκτης ναυλαγοράς ξηρού φορτίου έχει σπάσει τα φράγμα των 1.000 μονάδων γεμί...

Συνεχίζεται το «τρελό ράλι» των ελληνικών ναυτιλιακών στο αμερικανικό χρηματιστήριο





Μέχρι και τριψήφια ποσοστά ανόδου για τις μετοχές - Ο δείκτης ναυλαγοράς ξηρού φορτίου έχει σπάσει τα φράγμα των 1.000 μονάδων γεμίζοντας αισιοδοξία την αγορά

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούν οι χρηματιστές το ξέφρενο ράλι των ναυτιλιακών εταιρειών στη Wall Street, ιδίως εκείνων που δραστηριοποιούνται στο ξηρό φορτίο.




Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε σημαντικές αντιδράσεις σηματοδοτώντας την άνοδο της τιμής των μετοχών σε πολλούς κλάδους. Παράλληλα ο δείκτης ναυλαγοράς ξηρού φορτίου έχει σπάσει τα φράγμα των 1.000 μονάδων γεμίζοντας αισιοδοξία την αγορά αν και πολλοί είναι εκείνοι που συστήνουν αυτοσυγκράτηση. Οι εξαγγελίες Τραμπ για δαπάνες υποδομών έχει προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων συνδυασμό με την προοπτική επαναπατρισμού κεφαλαίων και μείωσης τη φορολογίας.

Η Diana Containership του Συμεών Παληού έχει εκτοξευθεί. Χθες είχε άνοδο 155,19% και σήμερα κινήθηκε στο 46% για να κλείσει στο -2% τελικά.

Στο κλείσιμο της ημέρας είχαμε τη μετοχή της Synergy Marine της Κλώντια Ρέστη να σημειώνει άνοδο κατά 50% κλείνοντας στα 7,20 δολάρια, με 300% αύξηση τις τελευταίες πέντε ημέρες.




Η Safe Bulkers τoy Πόλυ Βάσου Χατζηιωάννου είχε άνοδο κατά 15,5%.

Η Euroseas συμφερόντων Αριστείδη Πίττα, σημείωσε άνοδο κατά 97,51% χθες στα 4,32 δολάρια, ενώ έχει τετραπλασιαστεί από την ημέρα της επικράτησης του Tράμπ και σήμερα έκλεισε στο +11%.

Επίσης εντυπωσιακή ήταν η άνοδος της Dryships του Γιώργου Οικονόμου. Η τιμή της χθες ανέβηκε κατά 72,25% κλείνοντας στα 73,83 δολάρια και σήμερα κινήθηκε ανοδικά κατά 58,5% έχοντας φθάσει τα 115,5 δολάρια το κομμάτι. Τα κέρδη της ξεπερνούν το 150%. Όμως λόγω του μεγάλου όγκου που έκανε σταμάτησε η διαπραγμάτευσή της.

Η Navios Maritime Partners, συμφερόντων Αγγελικής Φράγκου, κινήθηκε ανοδικά με 15,3%, χθες και σήμερα έκλεισε στο -3,3% στα 2,07 δολάρια.

Η Danaos Corporation συμφερόντων Γιάννη Κούστα, έκλεισε χθες με 42,35% κέρδη στα 3,35 δολάρια, ενώ σήμερα ανέβηκε στα 4,11 δολάρια για να κλείσει με άνοδο 9% στα 3,6 δολάρια.

Η μετοχή της Top Ships του Ευάγγελου Πιστιόλη έκλεισε χθες με άνοδο 57,65% στα 5,36 δολάρια και σήμερα έκλεισε στα 6 δολάρια ανά μετοχή ποσοστό 9%.

Στις 9 Νοεμβρίου διαπραγματευόταν στα 2,26 δολάρια.

Η Globus Maritime Limited της οικογένειας Φειδάκη, εκτοξεύθηκε χθες κατά 71% στα 4,89 δολάρια από 1,69 δολάρια την 9η Νοεμβρίου ποσοστό 190%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.