Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ... ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΟΦΑΕΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ...;;; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΙ...!!!

Για όσους έπεσαν από τα σύννεφα για το ακραίο μίσος & τον φασίσμο των αριστερών για τον Πλεύρη ας διαβάσουν τα παρακάτω σχόλια.....





Για όσους έπεσαν από τα σύννεφα για το ακραίο μίσος & τον φασίσμο των αριστερών για τον Πλεύρη ας διαβάσουν τα παρακάτω σχόλια..Ή σκ@τοψυχιά των συριζοτρόλλ για το πρόβλημα υγείας του Θ.Πλεύρη,  μας ξαναθυμίζει πως το "ηθικό πλεονέκτημα" είναι μια λερή πατσαβούρα.




Αυτοι που χαίρονται με τη κατάσταση του Πλευρη ειναι οι ίδιοι που χάρηκαν και με τη Μαρφίν. Κατακάθια μιας αριστερόκρατούμενης κοινωνίας.Ενώ ο Θάνος Πλεύρης βρίσκεται στην εντατική παλεύοντας για τη ζωή του, στο twitter έχει ξεσπάσει ένας πραγματικός πόλεμος, καθώς κάποια τρολ έχουν δώσει ρεσιτάλ εμετικών αναρτήσεων.

Όσοι ασχολούνται έστω και ελάχιστα με το twitter γνωρίζουν καλά σε ποιο χώρο ανήκουν όλοι αυτοί.Από την πλευρά μας το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι τους λυπόμαστε, αφού προφανώς πρόκειται για ανθρώπους ψυχικά άρρωστους. Να εύχονται τον θάνατο του Θ.Πλεύρη,διότι τον θεωρούν ιδεολογικό τους αντίπαλο,με μηνύματα στη δικτύωση βγάζει αρρώστια! Βαριά ψυχική νόσο... ksipnistere.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.