Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕ «ΤΟ ΜΩΡΟ»... ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ! ΝΤΥΘΗΚΕ, ΧΤΕΝΙΣΤΗΚΕ, ΣΤΟΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η νέα υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, κατά την άφιξή της στο Προεδρικό Μέγαρο, για την ορκω...







Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η νέα υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, κατά την άφιξή της στο Προεδρικό Μέγαρο, για την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό.

Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Κάτι η ηλικία της (σ.σ. μόλις 31 ετών), κάτι η "ηλεκτρική καρέκλα" που αναλαμβάνει στο υπουργείο Εργασίας (σ.σ. με τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τους Έλληνες συνταξιούχους να... καίνει ακόμη τις επιστολές του προκατόχου της), δεν ήθελε πολύ για να δεχθεί καταιγισμό ερωτήσεων κατά την άφιξή της η Έφη Αχτσιόγλου.

Η νέα υπουργός Εργασίας, πάντως, δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Στη συνέχεια ορκίστηκε με πολιτικό όρκο (σ.σ. όπως και η πλειοψηφία των νέων υπουργών, υφυπουργών και αναπληρωτών υπουργών).

Δείτε τις φωτογραφίες







NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.