Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ...!!! ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Η ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ,,,!!

ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ...

woman




ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΒΙΩΣΕ...





Γυναίκα υπαξιωματικός του Στρατού που υπηρετεί στη Σάμο κατήγγειλε στην αστυνομία απόπειρα βιασμού της από πέντε αγνώστους. Το περιστατικό έγινε στο Βαθύ της Σάμου το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, σε παράλληλο πεζόδρομο με τον παραλιακό δρόμο. Πρόκειται για εμπορικό δρόμο που όμως το βράδυ που τα μαγαζιά είναι κλειστά είναι σχετικά έρημος.

Η υπαξιωματικός γλίτωσε τρέχοντας προς τον παραλιακό δρόμο όπου και σταμάτησε αυτοκίνητο με οδηγό επίσης γυναίκα η οποία την πήγε στο σπίτι της. Περίπου δυο ώρες μετά πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.