Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

Ο κύκλος της βίας στα σχολεία δεν έχει τελειωμό. Μετά τα έκτροπα στο Γυμνάσιο Λευκάρων, άλλο ένα περιστατικό ήρθε να αμαυρώσει ακόμα π...




Ο κύκλος της βίας στα σχολεία δεν έχει τελειωμό. Μετά τα έκτροπα στο Γυμνάσιο Λευκάρων, άλλο ένα περιστατικό ήρθε να αμαυρώσει ακόμα περισσότερο την ήδη κακή εικόνα του εκπαιδευτικού μας συστήματος.


Πριν από λίγες ημέρες, στην Α' Τεχνική Σχολή Λεμεσού στην οποία είχε κακοποιηθεί 16χρονη μαθήτρια από συμμαθήτριά της, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριο, ο πατέρας ενός μαθητή επιτέθηκε σε καθηγητή-μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του σχολείου.
Αιτία για την παρεκτροπή του θερμόαιμου πατρός στάθηκε η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου για αποβολή του γιου του, λόγω σοβαρού παραπτώματος.


Ο εκνευρισμένος από την απόφαση πατέρας φέρεται να ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τους εκπαιδευτικούς σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του, με αποκορύφωμα να καταλήξει να χειροδικήσει εναντίον του καθηγητή των θρησκευτικών.

Βλέποντας τον πατέρα του να... ξεσπαθώνει, ο ανήλικος μαθητής μπήκε κι εκείνος στον καυγά, ακολουθώντας το παράδειγμα του πατέρα του, εξαπολύοντας... επίθεση προς τα μέλη του πειθαρχικού, που μόλις πριν από λίγα λεπτά είχαν αποφασίσει την δι' αποβολής τιμωρία του.
Ωστόσο, παρά την έκταση και τη σοβαρότητα του επεισοδίου, οι καθηγητές της Σχολής απέφυγαν να καταγγείλουν την υπόθεση στην αστυνομία, για να μη διασυρθεί περαιτέρω η σχολική μονάδα και ζήτησαν να γίνει απλή παρατήρηση στον εξαγριωμένο γονέα.

Παρά το γεγονός ότι ο ευέξαπτος γονέας απολογήθηκε, τελικά, για τη συμπεριφορά του, το θέμα έφτασε μέχρι το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο και ζήτησε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.


newsbomb.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.