Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΔΥΟ ΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ... ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ... ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

Δεκάδες "πρόσφυγες και μετανάστες" βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» αγωνιώντας για την πο...





Δεκάδες "πρόσφυγες και μετανάστες" βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» αγωνιώντας για την πορεία της υγείας των ανθρώπων που έχουν τραυματιστεί σοβαρά από την έκρηξη που προκλήθηκε από σόμπα υγραερίου ή από γκαζάκι.




Δυστυχώς κατέληξε στο νοσοκομείο πριν από λίγη ώρα μία γυναίκα που βρισκόταν στη σκηνή που τυλίχτηκε στις φλόγες από την έκρηξη αλλά και ένα μικρό παιδί, που άφησε την τελευταία του πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης υπάρχουν δεκάδες μετανάστες –ως αυτόπτες μάρτυρες- άνθρωποι της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες αλλά και αστυνομικές δυνάμεις και κατά πληροφορίες έχει δοθεί εντολή για να σπεύσει ντακότα να μεταφέρει στην Αθήνα τους υπόλοιπους σοβαρά τραυματίες, ο αριθμός των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός!

Πίσω στη Μόρια τώρα, η αναστάτωση είναι μεγάλη καθώς πολλοί μετανάστες δεν έχουν καταλάβει το τι ακριβώς έχει γίνει από την έκρηξη και μετά και πολλοί μάλιστα έχουν βγει εκτός του κέντρου. emprosnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.