Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ! ΑΥΣΤΡΑΛΗ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ

Αυτό το ιατρικό φαινόμενο έχει καταγραφεί παγκοσμίως μόνο δέκα φορές. Είναι δυνατόν μία γυναίκα να μείνει δύο φορές έγκυος μέσα σε διάσ...




Αυτό το ιατρικό φαινόμενο έχει καταγραφεί παγκοσμίως μόνο δέκα φορές.

Είναι δυνατόν μία γυναίκα να μείνει δύο φορές έγκυος μέσα σε διάστημα δέκα ημερών; Κι όμως! Μία Αυστραλή που δυσκολευόταν να μείνει έγκυος, συνέλαβε τελικά δίδυμα με διαφορά δέκα ημερών. Με μία σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία, η Κέιτ Χιλ έμεινε έγκυος δύο φορές.

Αυτό το ιατρικό φαινόμενο έχει καταγραφεί παγκοσμίως μόνο δέκα φορές.

Η Κέιτ έπασχε από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Ο γιατρός της συνέστησε να υποβληθεί σε ορμονική θεραπεία αφού δεν είχε ωορρηξία. Τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αφού η Κέιτ έμεινε δύο φορές έγκυος μέσα σε διάστημα δέκα ημερών.

"Τα δίδυμα συνελήφθησαν σε διαφορετικές μέρες παρόλο που υπήρξε μόνο μια σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία", υποστήριξε η ίδια στο αυστραλιανό δίκτυο "Seven Network" και πρόσθεσε: "Ο σύζυγός μου και εγώ είχαμε μόνο μία συνεύρεση. Το σπέρμα του έμεινε ζωντανό για δέκα μέρες και κατάφερε να γονιμοποιήσει και δεύτερο ωάριο", δήλωσε.

Τα δύο μωρά, Σαρλότ και Ολίβια, είναι σήμερα 10 μηνών γεννήθηκαν με διαφορετικό βάρος και σε διαφορετικό στάδιο ανάπτυξης.



Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι περισσότερες δίδυμες κυήσεις προέρχονται από δύο διαφορετικά ωάρια που απελευθερώνονται την ίδια μέρα από τις ωοθήκες. Σπανιότερη θεωρείται η γέννηση μονοζυγωτικών διδύμων, τα οποία προέρχονται από ένα γονιμοποιημένο ωάριο που στη συνέχεια χωρίζεται στα δύο. Όπως επεσήμανε ο μαιευτήρας της Κέιτ, Μπραντ Αρμστρονγκ, ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβη στην πελάτισσά του μέχρι που το έψαξε στο Διαδίκτυο.


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.