Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚ@ΛΟΠΑΙΔΑ - ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΚΙΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Προβληματισμό προκαλεί στην Αστυνομία η κίνηση αναρχικής ομάδας να καταλάβει κτίριο του Πολυτεχνείου, λίγο πριν κλείσουν οι πύλες του...




Προβληματισμό προκαλεί στην Αστυνομία η κίνηση αναρχικής ομάδας να καταλάβει κτίριο του Πολυτεχνείου, λίγο πριν κλείσουν οι πύλες του Ιδρύματος ενόψει της πορείας που θα πραγματοποιηθεί στις 15.00 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα ομάδα ατόμων που υπογράφει ως "Αναρχικές/Αναρχικοί" κατέλαβε το κτίριο Γκίνη ώστε να παραμείνει ο χώρος "ανοικτός...σε όσες και όσους επιλέγουν το δρόμο της σύγκρουσης και της εξέγερσης".

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται πως ο υπό κατάληψη χώρος δείχνει την αποφασιστικότητα ορισμένων ομάδων να προκαλέσουν νέα επεισόδια -παρόμοια με αυτά της Τρίτης- με ορμητήριο το Πολυτεχνείο.

Η ανακοίνωση των καταληψιών:

«Σήμερα 17/11/2016 καταλαμβάνουμε το κτήριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για την περιφρούρησή του με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Σπάμε στην πράξη τον αποκλεισμό που για χρόνια επιβάλλουν οι κομματικοί και κρατικοί μηχανισμοί προκειμένου να κρατήσουμε το χώρο κατά τη διάρκεια της μέρας ελεύθερο, ανοιχτό και προσβάσιμο σε όσες και όσους επιλέγουν το δρόμο της σύγκρουσης και της εξέγερσης.

Δεν ξεχνάμε τους πεσόντες του κοινωνικού πολέμου εν καιρώ δημοκρατίας.

Καμία δίωξη στους/στις συλληφθέντες/συλληφθείσες της 15ης Νοέμβρη.

ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Αναρχικές/Αναρχικοί»
Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.