Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ... ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΟΣ...

Στο ίδιο έργο θεατές, βρέθηκαν για 2η φορά μέσα σε ένα μήνα βρέθηκαν οι εργαζόμενοι στον καταυλισμό της Σούδας, που είδαν τα κοντέι...







Στο ίδιο έργο θεατές, βρέθηκαν για 2η φορά μέσα σε ένα μήνα βρέθηκαν οι εργαζόμενοι στον καταυλισμό της Σούδας, που είδαν τα κοντέινερ των οργανώσεων και τους χώρους δουλειάς τους να τυλίγονται στις φλόγες.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας Ιρανός μετανάστης επιτέθηκε σε μία ομοεθνή τους χτυπώντας τη στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος μετανάστης συνεπικουρούμενος από άλλους δύο ξεκίνησε τα επεισόδια σπάζοντας αρχικά τα τζάμια των κοντέινερ την ώρα που μέσα σε αυτά βρίσκονταν εργαζόμενοι. Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε και η πυρκαγιά που δυστυχώς εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων εξαπλώθηκε γρήγορα και στους διπλανούς χώρους που έγιναν παρανάλωμα του πυρός.

Προς στιγμήν επικράτησε πανικός με τους αίτιους των επεισοδίων να ρίχνουν κάτω σκηνές και να προσπαθούν να διαφύγουν τη σύλληψης, κάτι όμως που δεν κατέστη δυνατό αφού λίγα λεπτά αργότερα κάτοικοι της περιοχής και άλλοι μετανάστες τους υπέδειξαν στους άνδρες του Λιμεναρχείου Χίου με αποτέλεσμα να συλληφθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.