Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΤΡΑΜΠ - ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Είναι... ατίθασος και το δείχνει από την αρχή! Ο λόγος για τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος φαίνεται να κάνει...







Είναι... ατίθασος και το δείχνει από την αρχή! Ο λόγος για τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος φαίνεται να κάνει... του κεφαλιού του.
Τι εννοούμε; Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, βγήκε το βράδυ της Τρίτης, για πρώτη φορά μετά από μέρες, από τον ουρανοξύστη (που του ανήκει) στη Νέα Υόρκη, τον "Trump Tower".




"Στα κρυφά"!

Το περίεργο είναι πως μετακινήθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (και του κόσμου) χωρίς να τον ακολουθεί η... στρατιά των δημοσιογράφων που θα περίμενε κανείς. Υπάρχει εξήγηση όμως, γιατί όπως αποδείχθηκε, ο Τραμπ δεν ενημέρωσε κανέναν για την έξοδό του!

Ο εκλεγμένος αμερικανός Πρόεδρος πέρασε περίπου δύο ώρες, δειπνώντας με την οικογένειά του στο 21 Club, ένα εστιατόριο μερικά τετράγωνα μακριά από τον "Trump Tower", όπως ανέφερε το AP. Οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν πως ο Τραμπ τους είχε... ξεγλιστρήσει, μόνο όταν είδαν μια μεγάλη αυτοκινητοπομπή να απομακρύνεται από το κτίριο, συνοδευόμενη από ένα ασθενοφόρο με τις σειρήνες ενεργοποιημένες.

Η κινητικότητα αυτή εξέπληξε τους δημοσιογράφους, δεδομένου ότι τους είχε δοθεί "σήμα" πως ο Τραμπ δεν θα μετακινούνταν για την υπόλοιπη μέρα.

Αυτό που προαναφέραμε ως "σήμα", είναι ένα είδος ενημέρωσης, που δίνεται ούτως ώστε να γνωρίζουν -και κατ΄επέκταση να ενημερώνουν το κοινό- οι δημοσιογράφοι σχετικά με τις δραστηριότητες του Προέδρου.

Οι (ανεπαρκείς) εξηγήσεις
Η εκπρόσωπος του Τραμπ, λοιπόν, έδωσε αυτό το "σήμα" περίπου στις 18:14 (σ.σ. τοπική ώρα), όμως μία ώρα αργότερα η αυτοκινητοπομπή αναχώρησε και οι... συντεταγμένες του εκλεγμένου Προέδρου έγιναν γνωστές μόνο όταν "ανέβηκε" μια φωτογραφία στο Twitter από έναν εκ των συμμετεχόντων στο δείπνο, στην οποία απεικονίζονταν ο Τραμπ!

Η εν λόγω εκπρόσωπος, η Hope Hicks, τόνισε πως δεν ήξερε ότι ο Τραμπ θα έφευγε και μάλιστα κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι "τράβηξαν" το θέμα, ωστόσο όπως εξηγεί η Rachel Maddow στο MSNBC, κάθε άλλο περί αυτού πρόκειται: "Εφόσον είσαι Πρόεδρος, εφόσον είσαι εκλεγμένος Πρόεδρος, είναι θέμα παράδοσης, είναι θέμα ασφάλειας, είναι θέμα εθνικού ενδιαφέροντος το ότι δεν κινείσαι "στο σκοτάδι" - δεν σου επιτρέπεται στην πραγματικότητα να είναι πια ένας απλός ιδιώτης".

Πηγή: newser.com

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.