Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ BBC ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...!1!

Η διευθύντρια του παιδικού προγράμματος του BBC δήλωσε ότι είναι "περήφανη" για το πρόγραμμα αλλαγής φύλου που απευθύνεται σε...






Η διευθύντρια του παιδικού προγράμματος του BBC δήλωσε ότι είναι "περήφανη" για το πρόγραμμα αλλαγής φύλου που απευθύνεται σε παιδιά από την ηλικία των έξι ετών, που ακολουθεί την ιστορία ενός φανταστικού μαθητή τρανσέξουαλ που παίρνει χάπια αλλαγής φύλου! Η Alice Webb είπε ότι μέρος του "ρόλου της δημόσιας υπηρεσίας" του BBC ήταν να "τονώσει τη συνομιλία" και ότι το σόου "Just a Girl" ("Μόνο ένα Κορίτσι") μετέφερε το περιεχόμενό του με έναν "ηλικιακά κατάλληλο τρόπο". Τα σχόλια αυτά τα έκανε κατά τη συζήτηση στην επιτροπή επικοινωνίας της βρετανικής βουλής ερωτώμενη πώς οι υπεύθυνοι των παιδικών προγραμμάτων πήραν την απόφαση για το ποια είναι κατά τη γνώμη τους η κατάλληλη ηλικία για να ερευνηθεί μια τέτοια "δύσκολη θεματική".

Το σόου, που διατίθεται στην ιστοσελίδα του CBBC, αναδεικνύει τον αγώνα ενός 11χρονου για να εξασφαλίσει τις ορμόνες που θα καταστήσουν ευκολότερη την αλλαγή φύλου αργότερα στη ζωή του σταματώντας την εφηβεία.




Ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι η έκθεση των παιδικών εγκεφάλων σε τέτοιου είδους αμφιλεγόμενα ζητήματα θα έχουν ως αποτέλεσμα την "πλήρη σύγχυση" των παιδιών.

Μια μητέρα έγραψε στην ιστοσελίδα του "Mumsnet", ότι η κόρη της είχε απορία για την ταυτότητα του φύλου της και την ρώτησε με "αγωνία, αν αυτό σήμαινε ότι ήταν αγόρι".

Μιλώντας μπροστά στους ευγενείς της βρετανικής βουλής, η Webb δήλωσε: "Παίρνουμε εξειδικευμένες συμβουλές από ψυχολόγους για το περιεχόμενο που συναρμολογούμε, το ενώνουμε σε μια μορφή που είναι ηλικιακά κατάλληλη και καλύπτουμε την ιστορική ακολουθία με εξίσου κατάλληλη γλώσσα".

Είπε ότι το BBC μεταφέρει πληροφορίες με έναν ηλικιακά κατάλληλο τρόπο, "κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι διαθέτουμε με αυτό (το σόου) και είμαι πολύ υπερήφανη γι' αυτό το σόου". Πρόσθεσε ότι το BBC έχει το καθήκον "να εξασφαλίσει την τόνωση της συζήτησης - που είναι μέρος του ρόλου της δημόσιας υπηρεσίας μας. Αλλά θα το κάνουμε αυτό μιλώντας με ειδικούς και έχουμε τους δικούς μας ανθρώπους που έχουν εμπειρία δεκαετιών".

Μιλώντας ενώπιον της επιτροπής, η Webb πρότεινε επίσης τις δικτυακές εφαρμογές του BBC για παιδιά όπου θα μπορούν να δουν 'αποσπάσματα' για τον περιορισμό του χρόνου που χρησιμοποιούν νέοι άνθρωποι μπροστά στις συσκευές τους.

Συμπλήρωσε ότι το περιεχόμενο του BBC είναι ήδη "γεμάτο με την πρόσκληση για δράση" των παιδιών να βγουν έξω και να είναι ενεργά, καθώς και να απολαμβάνουν σε απευθείας σύνδεση, αλλά και ότι θα "πάει να δει" κατά την έναρξη τα αποσπάσματα ή τα χρονικά όρια.

Καταλαβαίνουμε όλοι μας πόσο γρήγορα τρέχει το σχέδιο της Νέας Τάξης και για ποιον ακριβώς λόγο στοχεύει στον ευαίσθητο ψυχισμό των μικρών παιδιών. Γι’ αυτό άλλωστε φωνάζουμε και ξαναφωνάζουμε, τα μάτια μας δεκατέσσερα με τα παιδιά μας και όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.