Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ: ΝΕΚΡΟΣ 67ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της σημερινής πτώσης ενός ΙΧ οχήματος στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε2, που είχε ...








Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της σημερινής πτώσης ενός ΙΧ οχήματος στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε2, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 67χρονος.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του από άνδρες της ομάδας υποβρυχίων αποστολών και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο "Θριάσιο" Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.




Σημειώνεται, ότι πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό θανάτου που σημειώνεται υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τις τελευταίες ημέρες στην θάλασσα.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής ένας 46χρονος δικυκλιστής έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή του κατέληξε στα νερά του λιμανιού του Πειραιά, ενώ το Σάββατο 5 Νοεμβρίου ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή της διώρυγας Κορίνθου η σορός μιας 53χρονης.

Επίσης, την περασμένη Πέμπτη ένας 46χρονος έπεσε με το ΙΧ αυτοκίνητο στην θάλασσα, στην περιοχή του Φαλήρου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο μεταξύ, νεκρός σε βάθος 15 μέτρων στην θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά Αττικής, εντοπίστηκε ο 30χρονος αλλοδαπός υποβρύχιος αλιέας, που αγνοείτο από χθες το βράδυ. Η σορός του άτυχου νεαρού παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ.

Για τον εντοπισμό του 30χρονου αλιέα διενεργήθηκαν έρευνες, από ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, περιπολικό όχημα του λιμενικού, δύο περιπολικά σκάφη, ένα ναυαγοσωστικό και ένα αλιευτικό. Στις έρευνες συμμετείχαν επίσης στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού και εθελοντές δύτες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.


iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.