Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ...!!! ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΗΣΙ» ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 60 ΑΤΟΜΑ...!!!

Κι ότι ήταν 60 δεν το λέμε εμείς τα μέσα του νησιού το λένε΄. Πάρτε από το lesvosnews: Αντιφασιστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε...





Κι ότι ήταν 60 δεν το λέμε εμείς τα μέσα του νησιού το λένε΄. Πάρτε από το lesvosnews:




Αντιφασιστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έξω από το ξενοδοχείο Lesvos Inn, όπου πραγματοποιείται εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, παρουσία των βουλευτών του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού, στην οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, παρουσιάζουν τις θέσεις του κόμματός τους για την επίλυση «του μείζονος εθνικού ζητήματος του λαθρομεταναστευτικού».

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν περίπου 60 άνθρωποι, μέλη του αντιρατσιστικού και αντιφασιστικού κινήματος, οι οποίοι έφτασαν 500 μέτρα από το ξενοδοχείο, όπου η αστυνομία τούς απαγόρευσε να πλησιάσουν περισσότερο.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα ενάντια στις θέσεις και την πρακτική της Χρυσής Αυγής και υπέρ της προστασίας και φιλοξενίας των προσφύγων.

Αργότερα η συγκέντρωση διαλύθηκε.

Νωρίτερα, στην «Εφημερίδα των Συντακτών.» είχε γίνει τηλεφώνημα από αγνώστους -το οποίο αποδείχθηκε φάρσα- οι οποίοι υποστήριζαν ότι στο ξενοδοχείο είχε τοποθετηθεί βόμβα με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.