Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΑΣ: 52ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ!

Συνελήφθη αμέσως μόλις κατήγγειλε στην Ασφάλεια την διάρρηξη της κατοικίας του και την κλοπή της επαναληπτικής καραμπίνας του Η απρονοη...



Συνελήφθη αμέσως μόλις κατήγγειλε στην Ασφάλεια την διάρρηξη της κατοικίας του και την κλοπή της επαναληπτικής καραμπίνας του

Η απρονοησία του να έχει το κυνηγετικό του όπλο σε κοινή θέα στην κουζίνα του σπιτιού του στο Αγρίνιο, στοίχισε ακριβά σε έναν 52χρονο που δέχθηκε «επίσκεψη» από άγνωστους διαρρήκτες κατά την διάρκεια της απουσίας του. Και δεν φτάνει που του έκλεψαν το όπλο, βρέθηκε και κατηγορούμενος για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξης!

Ο 52χρονος συνελήφθη αμέσως μόλις κατήγγειλε στην Ασφάλεια την διάρρηξη της κατοικίας του και την κλοπή της επαναληπτικής καραμπίνας του από την κουζίνα και σε βάρος του σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Οι άγνωστοι δράστες της διάρρηξης και της κλοπής του όπλου αναζητούνται.

*** Άλλοι άγνωστοι διαρρήκτες χτύπησαν στο Αγρίνιο και το κτίριο όπου στεγάζεται το 1ο Δημοτικό σχολείο στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου, αλλά ο συναγερμός που ήχησε τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή εγκαταλείποντας τα σχέδιά τους. Όπως διαπίστωσε ο διευθυντής του σχολείου, οι επίδοξοι εισβολείς είχαν παραβιάσει δυο παράθυρα στον διάδρομο του κτιρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.