Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ...! Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΣΥΓΥΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 32ΧΡΟΝΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ

Το παράνομο ζευγάρι σχεδίασε να σκοτώσει τον άτυχο Κρητικό για να τον βγάλει  από τη μέση και να ζήσει τον έρωτα του - Τραγικό πρό...






Το παράνομο ζευγάρι σχεδίασε να σκοτώσει τον άτυχο Κρητικό για να τον βγάλει  από τη μέση και να ζήσει τον έρωτα του - Τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης  το 6χρονο κοριτσάκι του θύματος




Ομολογία σοκ απέσπασαν οι Αυστριακές αρχές από τον 28χρονο κρατούμενο - ύποπτο για την άγρια δολοφονία του 32χρονου Αντώνη Χριστοφάκη, από το Σίβα του Δήμου Φαιστού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στα σύνορα Γερμανίας - Αυστρίας.

Όπως αποκαλύπτει μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV, ο δικηγόρος του 28χρονου, κ. Γιώργος Βλαχόπουλος, "το βράδυ της Τετάρτης ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές, ότι εξαιτίας ερωτικής αντιζηλίας, σχεδίασε με τη σύζυγο του θύματος, Αλεξάνδρα, το φόνο του 32χρονου και τον εκτέλεσε ο ίδιος".

Όπως αποκαλύπτεται, πρόκειται για έγκλημα πάθους με δράστες έναν 28χρονο Έλληνα αλλά και την Γερμανίδα σύζυγο του θύματος.

Και οι δύο αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και βρίσκονται υπό κράτηση. Το παράνομο ζευγάρι σχεδίασε να σκοτώσει τον άτυχο κρητικό για να τον βγάλει  από τη μέση και να ζήσει τον έρωτα του. Οι αποκαλύψεις αυτές προκαλούν νέο σοκ στην κοινωνία του Σίβα όπου διαμένει η οικογένεια του 32χρονου.




Τραγική πτυχή αυτής της υπόθεσης είναι το 6χρονο κοριτσάκι του θύματος, το οποίο ξαφνικά έχασε και τους δύο γονείς του. Ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει το χωριό του για να ζήσει στην Γερμανία με την οικογένεια του για μία καλύτερη ζωή. Σημειώνεται ότι ο 28χρονος ανήκε στο στενό φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Ακούστε την αποκλειστική συνέντευξη του συνηγόρου του 28χρονου. Αναλυτικά ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ-TV στις 17.30 και 20.45.Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο δολοφόνος προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα του θύματος και για το λόγο αυτό το σώμα του άτυχου Αντώνη βρέθηκε σε χαντάκι, ωστόσο η πυκνή βλάστηση και τα χιόνια εμπόδισαν το δράστη από το σχέδιό του.

Μιλώντας στο protothema.gr ο πατέρας του θύματος είπε: «Έχω συγκλονιστεί, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι του έριξαν 11 σφαίρες εκ των οποίων οι έξι ήταν εκείνες που τον σκότωσαν. Αυτή τη στιγμή έχει φύγει ο άλλος μου γιος για Γερμανία για να δει τι έχει συμβεί. Πως δολοφόνησαν τον αδερφό του. Ο Αντώνης μου έμενε τα τελευταία χρόνια εκεί με τη γυναίκα του και το παιδάκι τους. Εργαζόταν ως σεκιούριτι, δεν ξέρω κάτι άλλο θέλω και εγώ να μάθω».


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.