Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ... ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ 310 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας έχει απομακρύνει άλλους 310 στρατιωτικούς, ως μέρος της συνεχιζόμενης έρευνας σχετικά με το κίνημ...

Τουρκία: Ο Ερντογάν απομακρύνει 310 αξιωματικούς απο το Πολεμικό Ναυτικό





Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας έχει απομακρύνει άλλους 310 στρατιωτικούς, ως μέρος της συνεχιζόμενης έρευνας σχετικά με το κίνημα Γκιουλέν που φέρεται να ευθύνεται για το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου σύμφωνα με την κυβέρνηση Ερντογάν.




Το υπουργείο σε ανάρτηση στο Twitter την Κυριακή δήλωσε οτι 168 αξιωματικοί και 123 υπαξιωματικοί έχουν τεθεί σε αναστολή των καθηκόντων τους από το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ 15 αξιωματικοί και τέσσερις υπαξιωματικοί έχουν απαλλαχθεί απο τα καθήκοντα τους.
Πάνω από 4.200 στρατιωτικό προσωπικό έχουν απολυθεί από το υπουργείο μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου, στο οποίο έχασαν την ζωή τους 270 άνθρωποι.

Περίπου 37.000 άτομα έχουν συλληφθεί, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι έχουν απολυθεί ή ανασταλεί από κυβερνητικές θέσεις, και 170 μέσα ενημέρωσης και δεκάδες επιχειρήσεις έχουν κλείσει μετα απο κατηγορίες για διασυνδέσεις με το κίνημα Γκιουλέν που η Τουρκία κατηγορεί για το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου. onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.