Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΘΩΟ...!!! ΤΟ ΑΜΧ 30 ΝΟ 84337 ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ...!!! ΟΥΔΕΙΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...!!! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ» ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - ΑΡ.Φ. 782 (1580)

Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων από το πρωϊ της Πέμπτης πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερω...


Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων από το πρωϊ της Πέμπτης πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com


Την 02.43 ώραν τάσσεται µικρά, ίσως 15λεπτος προθεσµία εις τους σπουδαστάς δια να εξέλθουν. Μερικοί εκ των εγκλείστων ήρχισαν να απασφαλίζουν την είσοδον και τελικώς το επέτυχαν. Εδυσχεραίνετο όµως η έξοδος διότι όπισθεν της πύλης είχεν το-ποθετηθή και ευρίσκετο αυτοκίνητον Μερσεντές. Και ενώ η µεν πρόθεσις των εγκλείστων προς έξοδον είχε καταστή εµφανής, προσπάθεια δε, κατεβάλλετο δια την αποµάκρυνσιν του φράσσοντας την πύλην αυτοκινήτου, ανυπόµονος Ίλαρχος, αυτόθι ιστάµενος απώλεσε την ψυχραιµίαν του και εν οργή ανεφώ-νησεν : «Τσογλάνια ρεζιλεύετε το στράτευµα….» και αµέσως έ-δωσε την διαταγήν της εισόδου (οράτε κατάθεσιν του τότε ∆ιευ-θυντού της Αστυνοµίας - υπ’ αριθ. 84).

Το άρµα εκινήθη µετά δυνάµεως, συνεκλόνισε την πύλην, κατέστρεψε τους µαρµάρινους κίονας της εισόδου, συνέτριψε και κατέρριψε την εξώθυραν και ακολούθως κυριολεκτικώς ισοπέδωσεν το προεκτεθέν αυτοκίνητον, εισελθόν εις βάθος 10 περί-που µέτρων εντός του προαυλίου του Πολυτεχνείου. ∆ηµοσιο-γράφος, επί ενός των κιόνων ευρισκόµενος, κατεκρηµνίσθη µετ’ αυτού εις το έδαφος, τραυµατισθείς ελαφρώς (κατάθεσις υπ’ αριθ. 172), νεαρός σπουδαστής επί των κιγκλιδωµάτων της πύ-λης ιστάµενος εκτινάσσεται, άγνωστον που ενώ σιδηρούν αντικείµενον συνθλίβει τους πόδας νεαράς σπουδάστριας (κατάθεσις υπ’ αριθ. 83). Και εις το αγωνιώδες ερώτηµα περί του εάν συνεθλίβησαν ή ετραυµατίσθησαν άνθρωποι εκ της εισόδου του άρµατος διάφορα και αντίθετα προέκυψαν εκ της ερεύνης στοιχεία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΟΦΟΡΕΙ:

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΠΥΘΕΜΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΜΑΣΚΑ ΚΙ ΑΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ… ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ! ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ...;;;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ ΚΑΡΓΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΖΑΟΥΕΡ Ο ΠΑΚΗΣ! ΕΝΩ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΓΚΑΦΑ ΜΕΓΑΤΟΝΝΩΝ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΡΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΠΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ... ΔΕΙΤΕ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ» Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!

ΠΑΡΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ! ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ Ο ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠ!

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ! ΑΚΥΡΩΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΥΣΩΕΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΗΜΕΡΑ ΕΠΕΤΙΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ...

ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ... ΒΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ/ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ «ΙΜΙΑ»

ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΡΛΑΘΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΟΥΡΡΙΕΤ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.... ΕΓΙΝΕ! ΝΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ…

ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ: ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ  ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ! ΝΕΟΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙ-ΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...;;;ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ! ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΞΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!

ΠΑΝΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ! Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΧΛΟΒ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΓΙΟΖΕΦ ΜΙΝΤΣΕΝΤΙ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ...

ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ...




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.