Show/Hide Leaderboard

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

× ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»
Beaking News

Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2016

Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΞΟΡΙΣΤΩΝ, ΑΝΗΜΕΡΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

Ο Ιερώνυμος προσκάλεσε τον Τσίπρα να τιμήσουν τους εξόριστους του Άη Στράτη 

Στα «μαλακά» πέρασε το νέο ατόπημα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου να προσκαλέσει ανήμερα 28η Οκτωβρίου τον άθεο Τσίπρα και να πάνε να τιμήσουν τους εξόριστους μπολσεβίκους στον Άη Στράτη. Ο ίδιος ο Τσίπρας στην ομιλία του στο «Μουσείο Δημοκρατίας» (διάβαζε… Εξόριστων μπολσεβίκων) του Άη Στράτη ξεμπρόστιασε τον Αρχιεπίσκοπο, αποκαλύπτοντας ότι με δική του πρόταση επισκέφθηκαν το ακριτικό νησί ανήμερα της Εθνικής Επετείου, για να στείλουν μήνυμα ενότητας, επιβραβεύοντας τους εθνικά επικίνδυνους κομμουνιστές που είχαν στείλει εκεί εξορία οι κυβερνήσεις των Αθηνών!..

Μάλιστα, μετά την ξενάγησή τους στο Μουσείο («Δημοκρατίας») των εξόριστων κομμουνιστών, Τσίπρας και Ιερώνυμος έγραψαν αφιερώσεις στο βιβλίο των επισκεπτών, αλλά όλα τα ΜΜΕ τις έθαψαν για ευνοήτους λόγους!.. Ο «Στόχος» βρήκε την αφιέρωση που έγραψε ο Αρχιεπίσκοπος στο βιβλίο των επισκεπτών του «Μουσείου Δημοκρατίας» του Άη Στράτη και σας την παρουσιάζει: «Εύχομαι η Ιστορία μας να γίνει ο σύμβουλος, ο δάσκαλος, ο πραγματικός φίλος μας. Τότε ανοίγουν τα μάτια της ψυχής μας…»!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ, ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ;

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: Για ποια Ιστορία μιλάτε, Μακαριώτατε; Για την παραχαραγμένη Ιστορία που γράφουν οι μπολσεβίκοι ιστορικοί τύπου Γιώργου Μαργαρίτη και Αντώνη Λιάκου, που μπροστά τους η Ιστορία της Ρεπούση φαντάζει ως… εθνικιστικό πόνημα; Και γιατί δεν πήγατε ποτέ στα 8 χρόνιας της Αρχιερατείας σας και στον Μελιγαλά, στον Φενεό, στην Στιμάγκα κλπ. να τιμήσετε τους Έλληνες πατριώτες που έσφαξαν οι ορδές του Άρη Βελουχιώτη;

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή στον Άη Στράτη, ο Ιερώνυμος και ο Τσίπρας ξεναγήθηκαν στο «Μουσείο Δημοκρατίας» από τον τελευταίο εξόριστο μπολσεβίκο, Βαρδή Βαρδινογιάννη, μακρυνό συγγενή της γνωστής οικογενείας που πλούτισε επί 21ης Απριλίου, λόγω των σχέσεών της με τον Νικόλαο Μακαρέζο!..

Από την πλευρά του ο Τσίπρας επωφελήθηκε της κατάπτυστης προσκλήσεως του Αρχιεπισκόπου και έκανε ανοιχτή κομμουνιστική προπαγάνδα στην ομιλία του στο «Μουσείο Δημοκρατίας». Μεταφέρουμε τα πιο χτυπητά αποσπάσματα από όσα ξεστόμισε…
ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΞΟΡΙΣΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!..

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «Τιμούμε τους απλούς ανθρώπους αγωνιστές, εξόριστους του Αη Στράτη, αλλά και άλλων τόπων μαρτυρίου. Αυτούς που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, έδωσαν τη ζωή τους, γιατί δεν έκαναν ούτε στιγμή πίσω από τις ιδέες τους και πίσω από την υπεράσπιση πανανθρώπινων ιδανικών. Των ιδανικών της ελευθερίας πάνω απ’ όλα , της δημοκρατίας, της ειρήνης.Βρισκόμαστε σήμερα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, στο Μουσείο της Δημοκρατίας του Αη Στράτη. Σε αυτό εδώ το κτίριο, τον σκληρό χειμώνα του ’40-’41, τριάντα οκτώ ηρωϊκοί πατριώτες κομμουνιστές στην πλειοψηφία τους, αγωνιστές, προτίμησαν να πεθάνουν από την πείνα, παρά να υποταχτούν. Προτίμησαν να πεθάνουν από την πείνα, ένας προς ένας, παρά να υπογράψουν. Μαρτύρησαν για τα δικά τους ιδανικά, τα οποία, όμως, είναι και τα ιδανικά του λαού μας. Η ελευθερία, η δημοκρατία, η ανεξαρτησία της πατρίδας μας»!..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, οι εξόριστοι κομμουνιστές του Άη Στράτη υπερασπίζοντο τα πανανθρώπινα ιδανικά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας!.. Και έσπευσε να υμνήσει τους 38 απ’ αυτούς, επειδή πέθαναν από πείνα τον σκληρό χειμώνα του 1941, αγνοώντας ότι την ίδια εποχή στην Αθήνα πέθαναν από πείνα πάνω από 300.000 γυναικόπαιδα και Έλληνες πατριώτες!..

«ΜΑΛΛΙΑ ΣΓΟΥΡΑ, ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΡΑΚΟΥ ΧΡΩΜΑ…»


ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ο Τσίπρας θυμήθηκε και το κομμουνιστικό τραγούδι «Μαλλιά σγουρά, μαλλιά κοράκου χρώμα», λέγοντας προς τον Αρχιεπίσκοπο…

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «Εκείνα τα χρόνια, Μακαριότατε, οι εξόριστοι που βρίσκονταν στον Αη Στράτη έλεγαν ένα τραγούδι: ότι δεν φοβούνται τον Αη Στράτη, γιατί είναι και αυτός μια ελληνική γωνιά. Και ξέρετε, θα ήθελα σήμερα από αυτόν εδώ τον τόπο, από αυτή τη μικρή γωνιά της Ελλάδας, αλλά την τόσο σημαντική, να στείλω ένα μήνυμα: Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας, αλλά και μήνυμα υπερηφάνειας για την πατρίδα μας, για τους αγώνες του λαού μας, αλλά και για το γεγονός ότι αυτή την ελεύθερη και υπερήφανη πατρίδα μάς την παρέδωσαν όσοι πολέμησαν τους φασίστες και τους ναζί και εμείς έχουμε χρέος να τη διαφυλάξουμε και να την προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού»!..

Μ’ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΩΝΙΑ: Και προπαγανδίζει (ο Πρωθυπουργός της Ελλαδος!) το μπολσεβίκικο τραγούδι «Μαλλιά κοράκου χρώμα», και κατηγορεί το καθεστώς Μεταξά ότι τάχα παρέδωσε τους φυλακισμένους κομμουνιστές στους Γερμανούς, ενώ είναι πασίγνωστο πως οι Ναζί απελευθέρωσαν αμέσως τους εξόριστους κομμουνιστές που δήλωναν… Σλαβομακεδόνες και Βούλγαροι, με πρώτο και καλύτερο των εκ των ηγετών του ΚΚΕ, Ανδρέα Τζήμα ή Σαμαρινιώτη (1909-1972) που δήλωσε βουλγαρόφρων!..

Αξίζει τέλος να υπενθυμίσουμε ότι η προχθεσινή συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου στον Παπαχελά («Σκάϊ») δόθηκε ΠΡΙΝ το προσκύνημα με τον Τσίπρα στον Άη Στράτη, ανήμερα 28η Οκτωβρίου. Άρα, μη μας δουλεύει ο Ιερώνυμος Λιάπης ότι και καλά είναι δυσαρεστημένος με την κυβέρνηση Τσίπρα: Κ.λος και βρακί είναι μαζί του, από την εποχή της 21ης Απριλίου που ο μακαρίτης Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε στην Αρχιεπισκοπή του χουντικού αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου Κοτσώνη για να παίρνει έργα η εταιρεία του» (ο περίφημος «Σκαπανεύς») στην Αφρική και αλλαχού…

Θ.Χ. - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ"
« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου