Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΘΑ ΣΥΣΚΕΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Ομοσπονδια Χανίων καλεί όλους τους συνδέσμους του νησιού για να ληφθούν αποφάσεις κατά της φοροκαταιγίδας Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγρο...






Ο Ομοσπονδια Χανίων καλεί όλους τους συνδέσμους του νησιού για να ληφθούν αποφάσεις κατά της φοροκαταιγίδας

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων καλεί τους συνδικαλιστικούς φορείς των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης σε σύσκεψη για τον Παγκρήτιο συντονισμό της δράσης, την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.




Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση - κάλεσμα:

"Η εμπειρία των αγώνων προηγούμενων χρόνων και ιδιαίτερα των περσινών αγωνιστικών κινητοποιήσεων μας έδειξε ότι ο οργανωμένος και συντονισμένος αγώνας, μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, μπορεί να έχει αποτελέσματα και να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Η ΚΑΠ και τα Μνημόνια έχουν ως στόχο να μας ξεκληρίσουν, μέχρι να μην μείνει μικρομεσαίος αγρότης και κτηνοτρόφος στην παραγωγή.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση οι μικρομεσαίοι αγρότες, κτηνοτρόφοι δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Είναι επιτακτική η ανάγκη να συντονιστούμε και σε επίπεδο Κρήτης για να μπορέσουμε να αποκρούσουμε πιο αποτελεσματικά την επίθεση που δεχόμαστε".

Μέχρι στιγμής, από τα Χανιά συμμετέχουν στην σύσκεψη ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Χανίων και οι Αγροτικοί Σύλλογοι: πρώην Δήμου Αρμένων, πρώην Δήμου Βάμου, πρώην Δήμου Κρυονερίδας, Κάινας, πρώην Δήμου Μύθημνας, Αμυγδαλοκεφαλίου, Έλους, Παλαιών Ρουμάτων, Μεσκλών και Κολυμβαρίου.ή

Πηγή: www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.