Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...»... ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...!!

Τις ευχαριστίες της στους Χιώτες που πλαισίωσαν τη μεγάλη κινητοποίηση της προηγούμενης Τετάρτης, απευθύνει μέσα από ανακοίνωσή της η παγ...


Τις ευχαριστίες της στους Χιώτες που πλαισίωσαν τη μεγάλη κινητοποίηση της προηγούμενης Τετάρτης, απευθύνει μέσα από ανακοίνωσή της η παγχιακή επιτροπή αγώνα.

Μάλιστα μέσα από τη φράση «Εμείς συνεχίζουμε…», αφήνει να εννοηθεί ότι η δυναμική παρουσία του κόσμου θα κεφαλαιοποιηθεί μέσα από νέες δράσεις.

«Ευχαριστούμε όλους τους Χιώτες και Χιώτισσες που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση της Τετάρτης και στην πορεία που ακολούθησε. Ήταν μία από τις μαζικότερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ στη Χίο. Για πρώτη φορά δόθηκε ο λόγος στις περιοχές της Χίου που έχουν πληγεί, να εκφραστούν με ένα λόγο ανθρώπινο, που δεν μπορεί να παρερμηνευθεί.

Μία συντονιστική, κεντρική επιτροπή, με μέλη της εκπροσώπους από ομάδες αγώνα από ολόκληρη τη Χίο και συλλόγους , η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα, δημιουργήθηκε με πολύ δουλειά, έχοντας συνενώσει, επιτροπές πολιτών με κοινό προβληματισμό. Την βραδιά της Τετάρτης, ένωσε τη σκέψη της με το πλήθος των συγκεντρωμένων και αντέστρεψε τους ρόλους .Τώρα αναγκαστικά κάποιοι θα μας ακούσουν και πολλοί θα μας ακολουθήσουν.

Η παρουσία δεκάδων ειδησεογραφικών πρακτορείων του εσωτερικού και του εξωτερικού, έδωσε την ευκαιρία, να προβάλει η Χίος το αποτέλεσμα των λανθασμένων πολιτικών επιλογών και τις καταστροφικές συνέπειες του πολέμου, τόσο σε Ελληνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό έδαφος.

Ο ειρηνικός και ενωτικός χαρακτήρας όλων των Χιωτών, ήταν τα στοιχεία που μετέφεραν το απολύτως σωστό μήνυμα.

Σας ευχαριστούμε πολύ. Εμείς συνεχίζουμε.....

Υ.Γ.: Να ευχαριστήσουμε επίσης , όλους τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Χίου, που συμπαραστάθηκαν στον αγώνα και τα αιτήματα του Χιώτικου λαού»,αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.