Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΙ ΧΑΝΙΑ - Ο ΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ - ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Δύο αιματηρά επεισόδια με διαφορά λίγων λεπτών - Ο ένας τραυματίας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή Δύο αιματηρά επεισόδια συνέβησ...




Δύο αιματηρά επεισόδια με διαφορά λίγων λεπτών - Ο ένας τραυματίας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Δύο αιματηρά επεισόδια συνέβησαν με διαφορά λίγων λεπτών το βράδυ του Σαββάτου σε ένα χωριό της Πρέβεζας και στην πόλη των Χανίων και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν από μαχαίρια δυο άνθρωποι με τον ένα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στο καφενείο του χωριού Θεσπρωτικό, όπου διαπληκτίστηκαν δύο άντρες που είχαν παλιές διαφορές και ο ένας έβγαλε μαχαίρι με το οποίο κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο λαιμό του άλλου! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί και οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου εισήχθη στο χειρουργείο και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Ο διαπληκτισμός ήταν η αιτία και για το άγριο επεισόδιο μεταξύ δυο αλλοδαπών στην πλατεία Μαρκοπούλου στο κέντρο των Χανίων. Οι πρωταγωνιστές λογομάχησαν για άγνωστη αιτία, αλλά ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλο στην κοιλιά. Η Ασφάλεια ερευνά για να εντοπίσει τον  δράστη και να διαλευκάνει τα αίτια της αιματηρής επίθεσης, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

http://www.protothema.gr/greece/article/619973/mahairomata-me-traumaties-se-preveza-kai-kriti/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.