Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΣΤΕΛΙΟΥ ΡΑΜΦΟΥ

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, μίλησε για την παραμυθία που έχει ανάγκη ο λαός όταν κάνει λάθος επιλογές. «Έχουμε ανάγκη α...



Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, μίλησε για την παραμυθία που έχει ανάγκη ο λαός όταν κάνει λάθος επιλογές. «Έχουμε ανάγκη από παραμύθια οπότε κάνουμε λάθος επιλογές. Πρέπει να δούμε γιατί έχουμε την ανάγκη τροφοδοσίας από παραμύθια», ανέφερε χαρακτηριστικά. Για να προσθέσει: «Χρειάζεται μια κατανόηση του ποια είναι τα μεγάλα προβλήματα στη χώρα, ένας πολιτικός που θα σπάσει της νοοτροπίες και θα νοήσει τον εαυτό του ως μέρος της αρρώστιας. Ο κ Τσίπρας είναι ένας πολιτικός που η ασθένειά του συντονίζεται με την αρρώστια του λαού».

Ο κ. Ράμφος σχολίασε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει σαν προσανατολισμό την κοινωνία, αλλά τη διατήρηση της εξουσίας και αυτό είναι ο προνομιακός δρόμος να μπει μία χώρα σε παρακμή».

Μιλώντας για την διαφθορά ανέφερε: «Τα προβλήματα της διαφθοράς δεν έχουν τόσο να κάνουν με πόσα χρήματα παίρνει κανείς από κάποιον, η θεμελιώδης μορφή της διαφθοράς είναι η επιμονή στην εξουσία».




iefimerida


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.