Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΑ....!!! ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !

ΕΤΣΙ... ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ... Στην διάρκεια ενός καβγά που συνέβη την περασμένη Πέ...

011020162240214304994_2

ΕΤΣΙ... ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ...

Στην διάρκεια ενός καβγά που συνέβη την περασμένη Πέμπτη στην συνοικία Κεμαλπασά του δήμου Φάτιχ Κωνσταντινούπολης, μαχαιρώθηκαν οι Ιρανοί Χ.Κ. (40) και Π.Μ. (29). Ο Χ.Κ. μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν έγινε δυνατόν να σωθεί. Οι αστυνομικοί από τις κάμερες ασφαλείας εντόπισαν έξι άτομα που επιτέθηκαν στους Ιρανούς τουρίστες. Μετά από αστυνομικοί επιχείρηση, οι δράστες συνελήφθησαν.

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί εντόπισαν πως οι δράστες αρχικά ξεγελώντας τους τουρίστες τους πήγαν σε κέντρο διασκέδασης, τους φούσκωσαν στις τιμές και όταν αυτοί διαμαρτυρήθηκαν για τις τιμές , αυτοί τους έδειραν και τους λήστεψαν. Σε βάρος των δραστών ασκήθηκαν διώξεις για ¨πρόκληση τραυματισμού από πρόθεση¨ και ¨ανθρωποκτονία από πρόθεση¨ και προφυλακίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.