Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΟΣ Η «ΣΕΞΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ...!! ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...!!

Άρον-άρον απέσυρε από την ιστοσελίδα της η πλατφόρμα πώλησης προϊόντων "Amazon" την σέξι ισλαμική στολή με τη μπούργκα. Η Ama...

Η «Amazon» αποσύρει την μπούργκα από την πλατφόρμα πώλησης προϊόντων

Άρον-άρον απέσυρε από την ιστοσελίδα της η πλατφόρμα πώλησης προϊόντων "Amazon" την σέξι ισλαμική στολή με τη μπούργκα. Η Amazon, ενόψει του Χάλογουιν στις ΗΠΑ, είχε την ιδέα να προωθήσει την στολή αυτή στην αγορά, όμως οι χρήστες έγιναν έξαλλοι!

Η οnline εταιρεία αναγκάστηκε να αποσύρει κακήν κακώς το μίνι μαύρο φόρεμα με τη μαντίλα, το οποίο στην ιστοσελίδα της εταιρείας διαφημιζόταν ως "ισλαμική στολή για σέξι γυναίκες". Τα σχόλια των χρηστών όμως ήταν άκρως επικριτικά επισημαίνοντας πως πρόκειται για μία απεχθή και ρατσιστική κίνηση από την πλευρά της Amazon.

Το κόστος της καυτής στολής, με το μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα και τη μπούργκα, φθάνει τα 23 δολάρια.

"Είναι πράγματι μία μορφή κοροϊδίας της θρησκείας; "γράφει ένας χρήστης μ΄ ένα άλλον να επισημαίνει ότι "δεν είναι αστείο".

"Είστε όλοι αηδιαστικά ρατσιστές. Η κουλτούρα μου δεν είναι η στολή μου", υποστηρίζει ένας άλλος χρήστης.

"Η κουλτούρα ενός ατόμου δεν μπορεί να γίνεται μία αποκριάτικη στολή".

Η "προσβλητική" στολή με τη μπούργκα αποσύρθηκε από την Amazon με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι το προϊόν πλέον δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Η διαφήμιση ανέφερε ότι η στολή είναι κατασκευασμένη από ένα υπέροχο, απαλό υλικό και έχει όλα τα αξεσουάρ, ακόμη και "πέπλο προσώπου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.