Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ... ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ...!!!

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε χθες γύρω στις 21:30 το βράδυ, στην Περίσταση Κατερίνης, όταν πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι και έκλ...

Προσπάθησαν να κλέψουν χρηματοκιβώτιο 300 κιλών και έφυγαν... δαρμένοι

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε χθες γύρω στις 21:30 το βράδυ, στην Περίσταση Κατερίνης, όταν πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι και έκλεψαν ένα χρηματοκιβώτιο βάρους 300 κιλών.

Στο σπίτι εκείνη την ώρα δεν ήταν κανείς. Δύο από τους κλέφτες κρατούσαν τσίλιες απέξω, ενώ οι υπόλοιποι κατέβασαν το χρηματοκιβώτιο και το έβγαλαν στο δρόμο. Εκείνη όμως την στιγμή, εμφανίστηκαν ξαφνικά γείτονες και συγγενείς των ιδιοκτητών του σπιτιού και ακολούθησε άγρια συμπλοκή. Οι κάτοικοι έδειραν τους κουκουλοφόρους και προσπάθησαν να τους βγάλουν τις κουκούλες, αλλά αυτοί το έβαλαν στα πόδια κυνηγημένοι, προκειμένου να μην πιαστούν και επιβιβάστηκαν σε δύο οχήματα που είχαν σταθμευμένα κοντά στην περιοχή.

Φεύγοντας οι πέντε διαρρήκτες, άφησαν πίσω τους το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχαν παρατήσει μέσα στο δρόμο μετά την αιφνιδιαστική επίθεση που δέχτηκαν από τους κατοίκους.

Αμέσως στο σημείο κατέφτασαν περιπολικά της αστυνομίας και αποκλείσθηκε η περιοχή, ενώ οι αστυνομικοί σταματούσαν και τα διερχόμενα οχήματα για έλεγχο. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Πηγή: lefteria.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.