Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ... ΑΥΤΟΣ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΡΝΙΚΟΘΗΛΥΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η εταιρία CoverGirl αποφάσισε για τη νέα της καμπάνια να χρίσει επίσημο πρόσωπό της έναν άνδρα και όχι μια γυναίκα. Πρόκειται για τον 17χ...



Η εταιρία CoverGirl αποφάσισε για τη νέα της καμπάνια να χρίσει επίσημο πρόσωπό της έναν άνδρα και όχι μια γυναίκα. Πρόκειται για τον 17χρονο make up artist James Charles, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τα social media και ήδη έχει 420.000 followers στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας άντρας θα αναλάβει αυτό τον ρόλο, που στο παρελθόν κατείχαν celebrities, συμπεριλαμβανομένων των Taylor Swift, Katy Perry, Rihanna και Drew Barrymore.

Η Katy Perry έκανε την ανακοίνωση χωρίς κανένα δισταγμό μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.



«Όλα τα CoverGirls μας είναι πρότυπα και σπάνε τα όρια, εκφράζονται άφοβα, υποστηρίζουν αυτό που πιστεύουν και επαναπροσδιορίζουν το τι σημαίνει ομορφιά. Ο James Charles δεν αποτελεί εξαίρεση», αναφέρει η εταιρεία.

«Πριν από ένα χρόνο, με τόλμη επέλεξε να ξεκινήσει έναν λογαριασμό στο Instagram και να δείξει στον κόσμο την δυναμική του μακιγιάζ και τις πολλές πτυχές της προσωπικότητάς του, που χρησιμεύουν ως πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες, τους άνδρες, τα αγόρια και τα κορίτσια που ίσως φοβόντουσαν να κάνουν το ίδιο», καταλήγει η ανακοίνωση.




newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.