Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ...!!! ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ...!!!

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΟΠΙ ΠΑΣΤΈ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ... Όχι, δεν έπεσε το σύστημα, απλά “βούλιαξε” απ' τη μεγάλη συμμε...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΝΝΕΔ


ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΟΠΙ ΠΑΣΤΈ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ...

Όχι, δεν έπεσε το σύστημα, απλά “βούλιαξε” απ' τη μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, σύμφωνα με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα σύμφωνα με τη διοικούσα επιτροπή η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής μελών και ανάδειξης συνέδρων, που σηματοδοτεί την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ παρατείνεται.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: members.onned.gr και πλέον μετά την παράταση που δόθηκε μπορούν να γίνονται ως τις έξι το απόγευμα της 6ης Οκτωβρίου.

Με βάση τα στοιχεία ως χθες τη νύχτα στο σύστημα έχουν εγγραφεί 29.861 άτομα. Εξ αυτών, οι υποψήφιοι σύνεδροι ανέρχονται σε 1.822. Ήδη, 776 είναι εκείνοι που συγκέντρωσαν τις απαιτούμενες 30 μοναδικές υπογραφές και ανακηρύχθηκαν σύνεδροι. Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, ο στόχος του εγχειρήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι να εισάγει μια νέα δημοκρατική κουλτούρα εξελίσσοντας την ΟΝΝΕΔ, σε σύγχρονη ευρωπαϊκή κομματική νεολαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.