Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΠΤΑ... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΑ. ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΙΤΑ ΤΗΣ ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Η ταμπλόιντ Radar Online δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του ένα βίντεο ντοκουμέντο, σύμφωνα με το οποίο απεικονίζονται οι πρώτες στιγμές...



Η ταμπλόιντ Radar Online δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του ένα βίντεο ντοκουμέντο, σύμφωνα με το οποίο απεικονίζονται οι πρώτες στιγμές στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι λίγο μετά τη ληστεία.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα το συγκεκριμένο βίντεο γεννά πολλά ερωτήματα για τα όσα ισχυρίζεται η Κιμ Καρντάσιαν και μάλιστα, επισημαίνει πως κάποια σημεία του βίντεο είναι ύποπτα κιόλας.

Δείτε το βίντεο



Mάλιστα στο δημοσίευμα υπάρχουν αναφορές εμπειρογνωμώνων που αμφισβητούν τους ισχυρισμούς της διάσημης γυναίκας, όπως το γεγονός πως η Κιμ Καρντάσιαν δείχνει πολύ ήρεμη και δεν έχει κανένα σημάδι που να υποδηλώνει πως είναι σοκαρισμένη.

H Κιμ Καρντάσιαν προσέφυγε σήμερα στη Δικαιοσύνη εναντίον ενός ιστότοπου που υποστήριξε ότι η ίδια σκηνοθέτησε την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι την προηγούμενη εβδομάδα.

Η πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης σε βάρος του αμερικανικού ιστότοπου, που παρακολουθεί και σχολιάζει τις ζωές των διάσημων, MediaTakeOut.com, καθώς έγραψε ότι εκείνη προσποιήθηκε ότι έπεσε θύμα ληστείας και κατόπιν υπέβαλε δολίως αίτημα αποζημίωσης.

Η αστυνομία του Παρισιού είχε ανακοινώσει ότι κακοποιοί έδεσαν και λήστεψαν με την απειλή όπλου την 35χρονη με τη λεία τους να ανέρχεται στο ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Το περιστατικό συνέβη την 3η Οκτωβρίου στο διαμέρισμα της Καρντάσιαν στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο ιστότοπος δεν έχει προς το παρόν σχολιάσει την προσφυγή της Καρντάσιαν στη Δικαιοσύνη σε βάρος του.

Στη μήνυση που κατατέθηκε σήμερα η ενάγουσα διεκδικεί αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση και ορίζει ως εναγόμενους τόσο τον ιστότοπο όσο και τον ιδρυτή του, Φρεντ Μουανγκαγκουχούνγκα.

«Αφού υπήρξε θύμα μιας τρομακτικής και τραυματικής ένοπλης ληστείας στη Γαλλία, η Κιμ Καρντάσιαν επέστρεψε στις ΗΠΑ για να στοχοποιηθεί εκ νέου, αυτή την φορά από μια διαδικτυακή κουτσομπολίστικη ταμπλόιντ που δημοσίευσε μια σειρά από άρθρα στις αρχές Οκτωβρίου του 2016 τα οποία την ανέφεραν ως μια ψεύτρα και κλέφτρα» επισημαίνεται στο έγγραφο.

Επιπλέον σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου αρνήθηκε να δημοσιεύσει ένα απολογητικό άρθρο με το οποίο θα ανακαλούσε τα όσα έγραψε και θα ζητούσε συγγνώμη.

Η τηλεπερσόνα έχει δεχθεί κριτική καθώς της καταλογίζεται ότι εκείνη έφερε τον εαυτό της σε ευάλωτη θέση αναρτώντας φωτογραφίες με το δακτυλίδι των αρραβώνων της αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων και άλλων κοσμημάτων της λίγες ημέρες πριν από την επίθεση στο Παρίσι.

Υπάρχουν πολλοί ωστόσο που συνεχίζουν να την χλευάζουν για την περιπέτειά της. Εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια, για παράδειγμα, πουλάει ενόψει του Χάλογουιν ένα κοστούμι που ονομάζεται «Θύμα Ληστείας στο Παρίσι». Αποτελείται από μια μαύρη περούκα, γυαλιά ηλίου, ένα λευκό μπουρνούζι, σκοινί, ένα φίμωτρο και ένα μεγάλο πλαστικό δακτυλίδι.


Πηγη: radaronline.com και ΑΠΕ ΜΠΕ


http://www.newsit.gr/kosmos/Vinteo-ntokoymento-meta-ti-listeia-stin-Kim-Karntasia-Ta-ypopta-simadia/664575

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.