Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΕΝΘΟΥΝ. ΤΡΙΣΓΑΣΙΟ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥ ΤΣΕΣΝΑ

Τρισάγιο θα τελεστεί το πρωί της Τετάρτης στον τόπο της τραγωδίας με θύματα δυο νεκρούς, που απανθρακώθηκαν κατά την πτώση του μονοκινη...


Τρισάγιο θα τελεστεί το πρωί της Τετάρτης στον τόπο της τραγωδίας με θύματα δυο νεκρούς, που απανθρακώθηκαν κατά την πτώση του μονοκινητήριου εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τσέσνα, όταν κατέπεσε στα ορεινά του Χελμού.



Τα Καλάβρυτα θρηνούν τον χαμό του 32χρονου Σωτήρη Αντωνόπουλου. Ο έμπειρος πιλότος καταγόταν από το Μάνεσι. Γυιός πολύτεκνης,με επτά παιδιά,οικογένειας,του αείμνηστου καθηγητή και πρώην προέδρου,του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου ,Γεωργίου Αντωνοπούλου,αδελφού,του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου (Αντωνοπούλου). Ο Θείος του αδικοχαμένου παληκαριού, μάλιστα είχε προγραμματίσει να παραστεί στο τρισάγιο, όμως μια ξαφνική αδιαθεσία δεν του επιτρέπει το ταξίδι. Το πρωί στον τόπο της τραγωδίας, αναμένεται να παρευρεθούν συγγενείς και φίλοι των δύο οικογενειών, Ιερείς, Αρχιμανδρίτες, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, φορέων και αρχών.



Αυτό είναι το σημείο της τραγωδίας όπου κατέπεσε και βρέθηκε το μοιραίο τσέσνα, όπως έγραψε χθες το tempo24.gr.


Ήδη εμπειρογνώμονες ερευνούν τα αίτια για την πτώση του αεροσκάφους, τη φορά της πτώσης στο σημείο πρόσκρουσης, και φυσικά αν υπήρξε μηχανική βλάβη.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας ως αιτία θανάτου τους, είναι η απανθράκωση.

Τα πτώματα των δυο πιλότων δεν μπορούν να αναγνωριστούν και για το λόγο αυτό, η ταυτοποίησή τους θα γίνει με τη μέθοδο του DNA.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και οι δυο έφεραν κακώσεις, ωστόσο η αιτία του θανάτου τους είναι από τη φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στο αεροπλάνο μετά την πτώση του.







http://www.tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.