Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...!! «Η ΧΙΛΑΡΥ ΕΙΝΑΙ BISEXUAL ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ»... ΛΕΕΙ ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ...!!!

«Είναι τρομερό! Δεν μπορούμε να αφήσουμε έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ!», δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένη η...

Σε πικάντικες αποκαλύψεις για την Χίλαρι Κλίντον μια μέρα πριν το δεύτερο κρίσιμο ντιμπέιτ προχώρησε η πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον, Jennifer Flowers

«Είναι τρομερό! Δεν μπορούμε να αφήσουμε έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ!», δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένη η Χίλαρι Κλίντον σε μήνυμά της στο Twitter, αναφερόμενη στα σεξιστικά σχόλια του Ντόλαντ Τραμπ την ώρα που μία από τις ερωμένες του συζύγου της αποκαλύπτει ότι, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ της είχε εκμυστηρευτεί ότι η Χίλαρι είναι bisexual. 


Η πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον όταν αποκάλυπτες την μακροχρόνια σχέση της με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ



Γυμνή φωτογράφηση για το περιοδικό Penthouse είχε κάνει το 1992 η Jennifer Flowers

Κι ενώ κορυφώνεται ο «βρόμικος πόλεμος» μεταξύ των δύο υποψηφίων ενόψει του αυριανού, δεύτερου προεδρικού ντιμπέιτ, οι δύο μονομάχοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους ενώ η Χίλαρι διατηρεί σαφές προβάδισμα έναντι του Αμερικανού Μίδα. 

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση των Reuters/ Ipsos, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας προηγείται με 5% μονάδες έναντι του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου με ποσοστό 43 % (ενώ ο Τραμπ 38%). 

Η δημοσκόπηση δημοσιεύτηκε λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή της δεύτερης προεδρικής τηλεμαχίας με τον Τραμπ να έχει ήδη απειλήσει τη Χίλαρι ότι αυτή τη φορά θα είναι πολύ πιο σκληρός μαζί της απ΄ότι στο πρώτο ντιμπέιτ.

Στο μεταξύ, η εφημερίδα «Daily Mail» αποκαλύπτει ότι μία από τις πρώην ερωμένες του Μπιλ Κλίντον, η Τζένιφερ Φλόουερς, υποστηρίζει ότι ο Μπιλ της είχε εκμυστηρευτεί ότι η Χίλαρι είναι bisexueal κι ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό. 

 H 12χρονη σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον έληξε το 1992 κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Η ίδια λυπήθηκε που τον απέρριψε όταν την ικέτευε να την δει και της έλεγε ότι ήταν η αγάπη της ζωής του. 

Η Φλόουερς απέκτησε πρόσφατα το... ρόλο της Κάρι Μπράντσο τη πρωταγωνίστριας του «Sex and the City» στην καθημερινή της ζωή. Ξεκίνησε να γράφει σε μία στήλη για σεξ.

Θεωρείται μία από τις πιο προβεβλημένες ερωμένες του Μπιλ Κλίντον στις ΗΠΑ. Τώρα, δύο δεκαετίες μετά το χωρισμό τους, η Φλάουερς από το Λιτλ Ροκ θέλει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μπιλ για να να συζητήσουν.



«Οι δυο τους δεν θα ήταν μαζί αν δεν είχαν αποκτήσει την Τσέλσι», λέει η Jennifer Flowers

Η ίδια αποκαλύπτει επίσης πως, αν δεν είχε γεννηθεί η κόρη του ζεύγους Κλίντον, Τσέλσι, το ζευγάρι θα ήταν ακόμη μαζί. «Ήταν ο έρωτας της ζωής μου και ήμουν κι εγώ ο έρωτας της ζωής του», δηλώνει στην βρετανική εφημερίδα. 

Η Τζένιφερ Φλάουερς, πρώην χορεύτρια νυχτερινού κέντρου με την οποία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ανάρμοστη σχέση, εξελίσσεται σε εφιάλτης για την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. Την ώρα που η Χίλαρι δέχεται από τους συμβούλους της οδηγίες για την στάση που θα πρέπει να έχει στη δεύτερη τηλεμαχία, η Φλάουερς, η γυναίκα με την οποία ο Μπιλ Κλίντον είχε παραδεχθεί ότι είχαν ερωτική σχέση το 1997, αν και η ίδια υποστήριξε ότι τα είχαν για 12 χρόνια, εκτοξεύει πυρά κατά της Χίλαρι. 

«Η υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για το προεδρικό χρίσμα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ως αστείο», δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στην δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή «Aaron Klein Ιnvestigative Radio». Αλλά η Φλόουερς δεν σταμάτησε εκεί. Κατηγόρησε επίσης τη Χίλαρι ότι αυτή ενθαρρύνει τον Μπιλ να κάνει ότι κάνει με τις γυναίκες. Είναι αστείο αυτό που λέει, ότι θα προωθήσει τα γυναικεία θέματα», επεσήμανε η Φλόουερς 
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.