Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ή ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΤΕ Ή ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟΙ... ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ – ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΦΙΛΗ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΖΗΤΑ Ο ΚΟΥΙΚ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ" ΚΑΙ "ΚΑΚΟΥ" ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ... ...


ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ" ΚΑΙ "ΚΑΚΟΥ" ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Την απόσυρση των αλλαγών που έχει ανακοινώσει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης για το μάθημα των Θρησκευτικών ζητά ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Τέρενς Κουίκ.

“Οι ΑΝΕΛ είμαστε σαφείς και το έχουμε και στην ιδρυτική μας διακήρυξη. Προχωράμε με οδηγό την Παναγία. Είμαστε δίπλα στο πλευρό της Εκκλησίας…Εμείς ζητάμε ο κ. Φίλης να αποσύρει τα όσα σκέφτεται περί του μαθήματος των Θρησκευτικών, να είναι λίγο πιο προσεχτικός όταν αναφέρεται στην Ιεραρχία και γενικά στους Ιερείς που έχουν δώσει αίμα για να είναι όρθια αυτή η πατρίδα και να βάλει το θέμα στην Επιτροπή για την μελέτη και επίλυση προβλημάτων της Εκκλησίας. Να κάνει διάλογο με την Εκκλησία και βεβαίως να κάνει διάλογο και με εμάς τους ΑΝΕΛ. Είμαστε μέσα στην κυβέρνηση, εταίροι” τόνισε ο κ. Κουίκ, σε συνέντευξή του στον Real fm 97,8.

Ερωτηθείς εάν ο κ Φίλης ακολουθεί προσωπική ατζέντα, απάντησε: “Εσείς πιστεύετε ότι όλοι μέσα στην κυβέρνηση ή όλοι μέσα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ή όλοι όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με κινήσεις που δημιουργούν εντάσεις και καχυποψίες στη σχέση μεταξύ Κράτους και Εκκλησίας; Όχι, αυτό είναι σαφές”.

“Εμείς οι ΑΝΕΛ δεν το δεχόμαστε αυτό. Είναι σαφές ότι θα πρέπει να μαζευτεί η κατάσταση. Δεν θα φύγουμε από το πλευρό της Εκκλησίας” υπογράμμισε, επισημαίνοντας ωστόσο ότι οι ΑΝΕΛ στηρίζουν τον Πρωθυπουργό και ότι η χημεία Τσίπρα-Καμμένου είναι εξαιρετική.
“Δεν θα κάνουμε πίσω στο θέμα της Εκκλησίας” κατέληξε ο κ. Κουίκ, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξουν οι ΑΝΕΛ εάν οι αλλαγές στα Θρησκευτικά έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή είπε:
“Δεν υπάρχει περίπτωση (σ.σ. να τα ψηφίσουμε) . Είναι πασιφανές ότι ζητάμε να αποσυρθούν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.