Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΙΛΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!

Έχουμε ακόμα να μάθουμε πάρα πολλά για τη φύση. Όσα όμως μας διδάσκει καθημερινά είναι μοναδικά. Ο ουρακοτάγκος του video δεν ζει ελε...



Έχουμε ακόμα να μάθουμε πάρα πολλά για τη φύση. Όσα όμως μας διδάσκει καθημερινά είναι μοναδικά. Ο ουρακοτάγκος του video δεν ζει ελεύθερος. Μόλις είδε την κοιλιά μιας εγκύου πίσω από το τζάμι δεν θα πιστεύετε τι έκανε…

Το νεαρό ζευγάρι βρέθηκε στο ζωολογικό κήπο του Essex τον περασμένο Ιανουάριο και αυτό που βίωσε θεώρησε ότι πρέπει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο. Πράγματι το περιστατικό ήταν μοναδικό και η έγκυος γυναίκα είχε μείνει άφωνη, ενώ ο σύντροφος της κατέγραψε την μαγική στιγμή.
Το φυλακισμένο ζώο πλησίασε το τζάμι και κοίταζε επίμονα την κοιλιά της γυναίκας, δείχνωντας ότι κατάλαβε τι συμβαίνει. Έμοιαζε σαν να βλέπει το μωρό και να ήθελε να το χαϊδέψει. Πλησίασε το χέρι του στο ύψος ακριβώς της κοιλιάς, έδωσε ένα φιλί και δάκρυσε.

Το μεγαλείο της φύσης μας εκπλήσσει συνέχεια. Η οικογένεια που βίωσε αυτή τη στιγμή δεν θα ξεχάσει ποτέ την τρυφερότητα που έδειξε αυτό το πλάσμα.

Δείτε το video:




pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.