Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΠΕΝ... ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!» ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΕΚΣΚΑΦΕΑ... ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩ... - ΒΙΝΤΕΟ-

Ότι δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν Νίνταμ υποστηρίζει η χήρα του οδηγού εκσκαφέα Κωνσταντίνου Μπάρκα. Ο Κωνστα...


Ότι δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν Νίνταμ υποστηρίζει η χήρα του οδηγού εκσκαφέα Κωνσταντίνου Μπάρκα.


Ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, γνωστός και ως Dino, έσκαβε τη γη με τον εκσκαφέα στο σημείο όπου έπαιζε ο 21 μηνών Μπεν τη μέρα που εξαφανίστηκε το 1991. Μπορεί, σύμφωνα με έναν φίλο του που μίλησε στην αστυνομία, να είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του μικρού αγοριού.





Υπάρχουν φόβοι πως μπορεί ο μικρός Μπεν Νίνταμ να συνεθλίβη, με τη μητέρα του Kerry Needham να δηλώνει πως η αστυνομία της είπε να φοβάται το χειρότερο. Η χήρα του Κωνσταντίνου Μπάρκα, Βαρβάρα, αρνείται το σενάριο που θέλει τον άντρα τη να σκότωσε τον μικρό Μπεν.

"Ο σύζυγός μου ήταν καλός άνθρωπος και ξέρω ότι δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση του Μπεν. Δεν μίλησε ποτέ για το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μέρα. Ποτέ δεν μου είπε τι έκανε. Ακόμα και όταν πέθαινε δεν αναφέρθηκε στον Μπεν. Δεν μου μίλησε ποτέ για τον Μπεν", δήλωσε στη Sunday Mirror.

Αστυνομικοί από το South Yorkshire είπαν ότι θα πραγματοποιήσουν έρευνες σε δύο τομείς ενδιαφέροντος στην Κω μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ο γιος του Μπάρκα παράλληλα απέρριψε επίσης τους ισχυρισμούς. "Ο πατέρας μου δεν θα έβλαπτε μυρμήγκι, πόσο μάλλον ένα παιδί".
Ο Βαλάντης υποστήριξε πως ο πατέρας του συνδέεται με την εξαφάνιση του παιδιού επειδή έχει πεθάνει και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ο πατέρας μου κατέθεσε στην αστυνομία για το τι έκανε τη στιγμή εξαφάνισης του μικρού Μπεν. Έμεινε εκεί μέχρι αργά το βράδυ για να βοηθήσει στις έρευνες των αστυνομικών. Μάλιστα έδωσε δείγμα DNA όταν του ζητήθηκε από τους αστυνομικούς".
Ένας νέος μάρτυρας υποστήριξε πως ο Μπεν σκοτώθηκε κατά λάθος όταν απομακρύνθηκε σε ένα εργοτάξιο όπου εργαζόταν ο οδηγός εκσκαφέα. Η μητέρα του μικρού Μπεν φοβάται τώρα πως ο γιος της είναι νεκρός μετά από 25 χρόνια αναζήτησης. Ο Βαλάντης Μπάρκας μίλησε στη MailOnline τονίζοντας πως ο πατέρας του είχε κάνει ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει στις έρευνες των αστυνομικών το 1991.







http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.