Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ... ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΡΕΝΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ! ΤΑΥΡΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ!

Η σοκαριστική «μετωπική σύγκρουση» δύο ταύρων στο φεστιβάλ της Sangueza που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο των δύο άτυχων ζώω...



Η σοκαριστική «μετωπική σύγκρουση» δύο ταύρων στο φεστιβάλ της Sangueza που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο των δύο άτυχων ζώων καταγράφηκε καρέ-καρέ από ένα μέλος του κοινού, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.


 παράξενο δυστύχημα συνέβη όταν τα δύο πελώρια ζώα αφέθηκαν ελεύθερα στην αρένα, προς τέρψη των θεατών του διάσημου φεστιβάλ ταυρομαχίας στην Ισπανία. Σύμφωνα με το έθιμο, οι διοργανωτές του αιμοχαρούς φεστιβάλ επιδεικνύουν τα ζώα που πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι «ματαντόρ» πριν από την «μάχη».


Ωστόσο, οι δύο ταύροι, για άγνωστο λόγο, στράφηκαν ο ένας ενάντια στον άλλον στην αρένα και συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι. Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή, που τα άτυχα ζώα ξεψύχησαν ακαριαία μπροστά στο έκπληκτο πλήθος.


Σύμφωνα με τοπικές εφημερίδες, τα ζώα επρόκειτο να αντιμετωπίσουν τους ταυρομάχους  του φεστιβάλ το περασμένο Σάββατο, και για πολλούς ο θάνατός τους ερμηνεύτηκε ως «ευλογία», αφού τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο δεν βασανίστηκαν μέχρι θανάτου, όπως ορίζει το βάναυσο έθιμο.





http://www.sdna.gr/genikes-eidiseis/article/245414/vinteo-sok-dyo-tayroi-sygkroyontai-metopika-kai-pethainoyn-akariaia


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.