Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Ο «ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ»: ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!..

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ... Επειδή όλοι κατηγορ...

refugees

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ...

Επειδή όλοι κατηγορούν τους γονείς στο Ωραιόκαστρο που δεν θέλουν να πηγαίνουν τα παιδιά των προσφύγων στα ίδια σχολεία με τα παιδιά τους, θέλω να πω πως έχουν δίκιο.

Η πράξη των γονέων στο Ωραιόκαστρο δεν είναι ρατσιστική αλλά βαθύτατα ανθρωπιστική.

Οι γονείς στο Ωραιόκαστρο ξέρουν πως τα παιδιά τους καταστρέφονται στα ελληνικά σχολεία και δεν θέλουν να καταστραφούν και τα παιδιά των προσφύγων.

Σκέψου να είσαι προσφυγόπουλο, να έχεις χάσει το σπίτι σου, την πατρίδα σου, να έχεις διασχίσει θάλασσες και ποτάμια και να καταλήγεις σε ένα ελληνικό σχολείο.

Βασανιστήρια.

Καλύτερα να είχαν πνιγεί τα παιδιά.

Μικρότερη ζημιά θα πάθαιναν.

Να αρχίσουν τα προσφυγόπουλα τις παρέες με τα Ελληνόπουλα, να γίνουν κι αυτά γκάου.

Τα παιδιά των προσφύγων πρέπει να αφεθούν ελεύθερα να παίζουν όλη μέρα και όχι να κλειστούν σε σχολεία με κάγκελα -τι γίνεται, ρε παιδιά, με τα κάγκελα στα σχολεία;-, ώστε να μην καταλήξουν δουλάκια σαν τα Ελληνόπουλα.

Πρέπει και τα Ελληνόπουλα να σταματήσουν το σχολείο.

Έχει γεμίσει η χώρα από αμόρφωτα μαλακιστήρια που είναι τίγκα στις προλήψεις και σταυροκοπιούνται συνέχεια.

Ούτε ταμένα να τα ‘χανε.

Συγχαρητήρια στους γονείς -και τους κηδεμόνες- στο Ωραιόκαστρο, που δεν επιτρέπουν στα προσφυγόπουλα να πέσουν στα νύχια του ελληνικού σχολείου.

Συγχαρητήρια στους γονείς -και τους κηδεμόνες- στο Ωραιόκαστρο που δεν θέλουν τα προσφυγόπουλα να συναναστραφούν με τα κατεστραμμένα παιδιά τους, γιατί ξέρουν πως θα μολυνθούν και θα καταστραφούν κι αυτά.

Οι γονείς στο Ωραιόκαστρο είναι οι πιο προοδευτικοί Έλληνες και οι -τάχα μου- προοδευτικοί τους λένε «ρατσιστές» και «φασίστες».

Προτείνω τους γονείς του Ωραιόκαστρου για το Νόμπελ Ειρήνης.

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.