Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ: ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΜΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ

Από την περασμένη Δευτέρα έχει τεθεί σε ισχύ μία κατάπαυση του πυρός σε όλα τα μέτωπα στη Συρία - Συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας Οι α...


Από την περασμένη Δευτέρα έχει τεθεί σε ισχύ μία κατάπαυση του πυρός σε όλα τα μέτωπα στη Συρία - Συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας

Οι αντικαθεστωτικοί αντάρτες της Συρίας υποστήριξαν σήμερα πως όποια προσπάθεια για απομάκρυνση αμάχων από την τελευταία κατεχόμενη από την αντιπολίτευση συνοικία της πόλης Χομς θα ισοδυναμεί με πρόθεση τερματισμού της εκεχειρίας από την πλευρά της κυβέρνησης, έπειτα από την ανακοίνωση των κρατικών αρχών πως μία μετακίνηση κατοίκων έχει προγραμματισθεί για τη Δευτέρα.

«Εάν οποιοσδήποτε κάτοικος μετακινηθεί από την συνοικία Αλ Ουαέρ, ή οποιαδήποτε άλλη πολιορκούμενη περιοχή στη Συρία, τότε το καθεστώς θα έχει τερματίσει σαφώς τη δέσμευσή του σε όποια προτεινόμενη κατάπαυση πυρός κι όλες οι επαναστατικές ομάδες θα συνεχίσουν το νόμιμο δικαίωμά τους να το πολεμήσουν», τονίζεται στην ανακοίνωση των ανταρτών.

Από την περασμένη Δευτέρα έχει τεθεί εν ισχύ μία κατάπαυση του πυρός σε όλα τα μέτωπα στη Συρία, στο πλαίσιο μίας συμφωνίας μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.