Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...

Ένας 39χρονος άνδρα αλβανικής καταγωγής συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, κατηγορούμενος ότι προέβαινε συστηματικά σε διαδικτυακές αγορές ...

Απάτη

Ένας 39χρονος άνδρα αλβανικής καταγωγής συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, κατηγορούμενος ότι προέβαινε συστηματικά σε διαδικτυακές αγορές προϊόντων μεγάλης αξίας, χρησιμοποιώντας στοιχεία πιστωτικών καρτών, τα οποία είχε υποκλέψει.

Συνελήφθη σε κατάστημα, όπου είχε πάει μετά την ολοκλήρωση ηλεκτρονικής συναλλαγής, προκειμένου να παραλάβει συσκευή κινητού τηλεφώνου. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης μέσω υπολογιστή, καθώς και για παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, προκύπτει ότι πραγματοποίησε δεκατρείς επιτυχείς συναλλαγές ύψους 4.486 ευρώ και δεκαέξι ανεπιτυχείς ύψους 4.901 ευρώ, με τη χρήση 15 καρτών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί η ζημιά σε βάρος και άλλων πιστωτικών ιδρυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.