Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΙΟ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, πολλοί είναι οι γονείς που μοιράζονται με υπερηφάνεια τις φωτογραφίες των παιδιών τους που επιστρέφ...


Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, πολλοί είναι οι γονείς που μοιράζονται με υπερηφάνεια τις φωτογραφίες των παιδιών τους που επιστρέφουν στα θρανία.
H Julie Apicella μοιράστηκε δύο φωτογραφίες που αποτύπωσαν με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο τη σπαρακτική πραγματικότητα του παιδικού καρκίνου.

Ανέβασε στο facebook την περσινή φωτογραφία της κόρης της με τη σχολική στολή της και μια φετινή που τραβήχτηκε στο ίδιο σημείο. Μόνο που αυτή τη φορά δεν υπήρχε η κορούλα της Emily.

Η Emily διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου του νεφρού, γνωστή ως Wilms, όταν ήταν πέντε ετών.

"Ώρα για σχολική φωτογραφία. Προφανώς λείπει κάποιος πολύ ξεχωριστός. Η κόρη μου Emily. Σκεφτείτε η φετινή σχολική φωτογραφία να είναι η τελευταία που θα τραβήξετε και θα αποτελεί πλέον μια ανάμνηση", ήταν το σχόλιο που συνόδευε τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε στο facebook η μητέρα της.

Μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα το ποστ της έχει κοινοποιηθεί πάνω από 8.500 φορές. Όπως εξήγησε η Julie Apicella, ανέβασε τις φωτογραφίες για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη γύρω από τον παιδικό καρκίνο.

Πηγή: Unilad

http://www.newsit.gr/kosmos/I-pio-sparaktiki-sxoliki-fotografia/653634

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.