Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΣΦΑΞΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΦΑΞΩ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ...» ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΝΤΟΥΕΡΤΕ! ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΡΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων προκαλεί για μία ακόμα φορά λέγοντας πως θα ήθελε να εξοντώσει όλους τους εγκληματίες της χώρας του Από...





Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων προκαλεί για μία ακόμα φορά λέγοντας πως θα ήθελε να εξοντώσει όλους τους εγκληματίες της χώρας του

Από τη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία των Φιλιππίνων, ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε προκαλεί σάλο με τις δηλώσεις του.

Από τη μία η πρόθεσή του για επαναφορά της θανατικής ποινής, από την άλλη οι τουλάχιστον άκομψοι χαρακτηρισμοί για τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Φιλιππινέζος πρόεδρος δεν χάνει στιγμή να «φιγουράρει» σε διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα που έχουν ανακαλύψει ένα «διαμάντι» για πολλά «χτυπήματα».

Αυτή τη φορά, ο Ντουτέρτε απασχολεί τα διεθνή δίκτυα για τις απίστευτες δηλώσεις του σχετικά με τη μάχη κατά των εμπόρων ναρκωτικών και των χρηστών ουσιών.

Σε ομιλία του, λοιπόν, σχετικά με την αντιμετώπιση της εμπορίας ναρκωτικών ουσιών δε δίστασε να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Αδόλφο Χίτλερ και τα θύματα του Ολοκαυτώματος με εκείνους που είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά.

«Ο Χίτλερ έσφαξε τρία εκατ. Εβραίων. Τώρα, υπάρχουν τρία εκατ. ναρκομανών. Θα ήμουν χαρούμενος να τους σφάξω», δήλωσε ενώπιον δημοσιογράφων ο Ντουτέρτε.

«Ξέρετε, τα θύματά μου, θα ήθελα  όλα να είναι εγκληματίες για να σταματήσω το πρόβλημα της χώρας μου και να σώσω την επόμενη γενιά από την απώλεια», πρόσθεσε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων.

«Τουλάχιστον αν η Γερμανία είχε τον Χίτλερ, οι Φιλιππίνες έχουν εμένα», συμπλήρωσε και τόνισε ότι μπορεί τα θύματα του Χίτλερ να ήταν αθώα, αλλά τα δικά του είναι ένοχα.

Όλα αυτά, ενώ αρχικά είχε εκφράσει την οργή του κατά δικτύων που τον παρουσίαζαν σαν τον «εξάδελφο του Χίτλερ», και ενώ φυσικά μοιάζει να αγνοεί ότι οι Εβραίοι που έπεσαν θύματα του Τρίτου Ράιχ ήταν τουλάχιστον έξι εκατομμύρια.

Υπενθυμίζεται ότι από την εκλογή του τουλάχιστον 3.300 ύποπτοι έχουν χάσει τη ζωή τους, με τον Ντουτέρτε να υποστηρίζει ότι η τακτική εκφοβισμού από την αστυνομία θα επιλύσει το πρόβλημα διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών. 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.