Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΣΣΣΟΦΟΣ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ 25ΧΡΟΝΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟ ΤΗΝ 21ΜΗΝΩΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΙΓΕ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ!

Σοκάρει η ομολογία του 25χρονου Ryan Lawrence που παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε την 21 μηνών κορούλα του. Η μικρούλα Maddox είχε νικήσει ...


Σοκάρει η ομολογία του 25χρονου Ryan Lawrence που παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε την 21 μηνών κορούλα του.
Η μικρούλα Maddox είχε νικήσει καρκίνο στο μάτι και ο πατέρας της ζήλευε που της έδιναν όλοι προσοχή. Ο νεαρός πατέρας παραδέχτηκε πως χτύπησε τη Maddox μέχρι θανάτου με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και έκαιγε το άψυχο κορμάκι της για 3 ώρες.

Στη συνέχεια πέταξε τη σορό της σε ένα ρυάκι στις Συρακούσες, δένοντας στο κορμάκι της τσιμεντόλιθους για να μη βγει στην επιφάνεια του νερού.

"Χωρίς να υπεισέλθουμε σε πολλές λεπτομέρειες, οι δηλώσεις του φανερώνουν το αίσθημα ζήλειας που τον κυρίευε επειδή η κορούλα του έπαιρνε όλη την προσοχή", τόνισε ο εισαγγελέας Bil Fitzpatrick.

Το άψυχο κορμάκι της Maddox βρέθηκε από δύτες της αστυνομίας στις 21 Φεβρουαρίου και περίπου 36 ώρες μετά την εξαφάνισή της. Η μητέρα της μικρούλας Morgan Lawrence είπε στους αστυνομικούς πως ο άντρας της θα την έπαιρνε από τη δουλειά το μοιραίο βράδυ.

Εκείνος όμως άφησε το αυτοκίνητο και τα κλειδιά στον χώρο στάθμευσης και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όταν γύρισε σπίτι η Morgan βρήκε ένα σημείωμα στο οποίο υπαινισσόταν πως θα μπορούσε να βλάψει τη μικρούλα Maddox και τον εαυτό του.

Τότε κάλεσε τις αρχές που εξέδωσαν ανακοίνωση για εξαφάνιση ανηλίκου. Μετά από μια πληροφορία, αστυνομικοί εντόπισαν τον Ryan στο Baldwinsville, περίπου 10 μίλια μακριά. Ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι της κορούλας του.

Πηγή: Metro

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.