Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! 22ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ!

Ενας 22χρονος ο οποίος αναζητείται, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του διευθυντή Τροχαίας Αθηνών Γιώρ...


Ενας 22χρονος ο οποίος αναζητείται, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του διευθυντή Τροχαίας Αθηνών Γιώργου Διαμαντόπουλου, που είχε γίνει στις 29 Αυγούστου 2016, στο κέντρο της Αθήνας.
Ο δράστης, το βράδυ εκείνης της ημέρας, μετά τη λήξη πορείας, που είχε πραγματοποιηθεί σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, πλησίασε από πίσω, στην οδό Πανεπιστημίου, τον διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών, ο οποίος εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία και του επιτέθηκε αναίτια και αιφνιδιαστικά, καταφέροντάς του χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ο 22χρονος, κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για αδικήματα που αφορούσαν μεταξύ άλλων και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Για τα αδικήματα αυτά του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, τους οποίους παραβίασε στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 και έκτοτε αναζητείται.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, δικογραφία για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη και παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική ανάκριση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.