Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ... 124 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ… ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ!

Ναρκωτικά και όπλα βρέθηκαν από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας στην κατοχή 40χρονου υπαρχιφύλακα που υπηρετεί στη...

Astynomia

Ναρκωτικά και όπλα βρέθηκαν από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας στην κατοχή 40χρονου υπαρχιφύλακα που υπηρετεί στην Καστοριά. Ο εν λόγω αστυνομικός συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, όταν στη διάρκεια έλεγχου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, βρέθηκαν σε τρέιλερ στο αυτοκίνητό του τέσσερις σάκοι με 113 δέματα χασίς, συνολικού βάρους 124 κιλών και 228 γραμμαρίων.

Ενημερώθηκε τότε η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας, που ανέλαβε την προανάκριση. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του υπαρχιφύλακα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο Καλάσνικοφ με τέσσερις γεμιστήρες και 117 φυσίγγια, 126 άλλα φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ξίφος, ξιφολόγχη, κυνηγητικό μαχαίρι και χρήματα.

Από την αστυνομκή έρευνα ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή στην υπόθεση και 47χρονου ιδιώτη, ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων, ο οποίος αναζητήθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα στον εργασιακό χώρο του και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 χειροβομβίδες στρατιωτικού τύπου, Καλάσνικοφ με τέσσερις γεμιστήρες και 115 φυσίγγια, 54 πυροκροτητές και κινητό τηλέφωνο.

Με τη σε βάρος τους δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τα ναρκωτικά, τα όπλα, τα πυρομαχικά και τις εκρηκτικές ύλες, καθώς και για παράβαση καθήκοντος, οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται την Τετάρτη στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάθηκε και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί πλήρως η παράνομη δράση των εμπλεκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.