Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ: ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ!!!

Η σκληρή εικόνα των ανταρτών που σέρνουν στην έρημο το πτώμα ενός Ρώσου στρατιώτη ωχριά μπροστά στις εικόνες που δείχνει το βίντεο που αν...

Η σκληρή εικόνα των ανταρτών που σέρνουν στην έρημο το πτώμα ενός Ρώσου στρατιώτη ωχριά μπροστά στις εικόνες που δείχνει το βίντεο που ανάρτησαν στο Facebook εξτρεμιστές ισλαμιστές. Το μίσος τους είναι τόσο μεγάλο, που όχι μόνο σέρνουν τα πτώματα των Ρώσων στρατιωτών και πιλότων του ελικοπτέρου που κατέρριψαν στο Χαλέπι, αλλά κάποιοι άρχισαν να χορεύουν και να χοροπηδούν πάνω τους, τραβώντας βίντεο με το αποτρόπαιο αυτό θέαμα, το οποίο ανάρτησαν στα social media για να το παρακολουθήσει ολόκληρος ο πλανήτης.

Όπως αναφέρει επίσημα το υπουργείο Αμύνης της Ρωσίας το ελικόπτερο κατερρίφθη με τρία μέλη πληρώματος και δύο αξιωματικοί που συμμετείχαν στην παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στο Χαλέπι και κατευθύνονταν στην αεροπορική βάση Χμεϊμίμ.

«Εκείνοι που επέβαιναν στο ελικόπτερο, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Αμύνης, πέθαναν ηρωικά γιατί επιχειρούσαν να στρέψουν το ελικόπτερο ώστε να ελαχιστοποιήσουν θύματα στο έδαφος», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πέσκοφ, εκφράζοντας τη θλίψη του για το θάνατο των επιβαινόντων.

Έπειτα από λίγες ώρες από την κατάρριψη, ωστόσο, το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ρωσίας ανακοίνωσε πως πίσω από την «τρομοκρατική επίθεση» κρύβεται το Μέτωπο της Αλ Νούσρα, το οποίο μετονομάστηκε σε Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Συρίας, καθώς και η «μετριοπαθής αντιπολίτευση».

Η ένοπλη αντιπολίτευση στη Συρία θεωρεί τους Ρώσους εν γένει εχθρούς τους, καθώς η ρωσική πολεμική μηχανή έχει ταχθεί με κάθε τρόπο στο πλευρό των κυβερνητικών στρατευμάτων του Μπασάρ αλ Άσαντ, ακόμη και την περίοδο αυτή, που υποτίθεται πως διεξάγονται διαπραγματεύσεις για την παύση του πυρός και τους όρους ειρήνης της επόμενης ημέρας στην πολύπαθη χώρα.

Οι δε Ρώσοι δεν διαχωρίζουν το μέτωπο Αλ Νούσρα από τους τζιχαντιστές, βομβαρδίζοντας ανελλιπώς της θέσεις τους, ενώ δεν παραλείπουν να τους χαρακτηρίσουν τρομοκράτες.

Δείτε τις πολύ σκληρές εικόνες που ακολουθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.