Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Ο ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ: ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΙΦΤΑΡ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!!!

Όπως διαβάζουμε στην τουρκόφωνη rodopruzgari.com: "Το ιφτάρ που οργάνωσε στις 2/7/2016 στο ρεστοράν ¨Μέλισα¨ο πρόεδρος της διαχειρι...

Όπως διαβάζουμε στην τουρκόφωνη rodopruzgari.com: "Το ιφτάρ που οργάνωσε στις 2/7/2016 στο ρεστοράν ¨Μέλισα¨ο πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής Σαππών Ιντρίζ Αχμέτ με την συμβολή κόσμου των Σαππών, συνένωσε ανθρώπους από την μειονότητα με την πλειονότητα.
Ο πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής Ιντρίζ Αχμέτ, ανέφερε πως με την συμμετοχή των ανθρώπων στο ιφτάρ πνέουν άνεμοι ενότητας κι ομοψυχίας, ευχαρίστησε για τον θεολόγο που έστειλε η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας και χρησιμοποίησε την φράση ¨Η έκρηξη που συνέβη στην μητέρα-πατρίδα έσκισε την καρδιά μας. Τέτοιου είδους πράματα δεν πρέπει να συμβαίνουν, δεν πρέπει να σκοτώνονται. Το καταγγέλλουμε και το αναθεματίζουμε¨.
Ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Χρήστος Μέτιος ευχήθηκε σε όλους υγεία και είπε ¨Σας συγχαίρω για το Μπαϊράμι σας¨.
O εκλεγμένος μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ, ευχήθηκε αυτές οι ωραίες εικόνες και τα ιφτάρ να συνεχιστούνε και είπε πως ¨Είναι πολύ ωραίο στην Δυτική Θράκη η μειονότητα να συναντάται με την πλειονότητα. Μακάρι και σε άλλες συγκεντρώσεις να βρισκόμαστε και να ζούμε μέσα σε ενότητα και ομοψυχία¨.
Ο υποπρόξενος Οσμάν Σαχίν είπε πως σε όλα τα χωριά υπάρχει ο ενθουσιασμός και η χαρά του Ραμαζανιού κάτι που αποτελεί μια εικόνα μπροστά στην Τουρκία και πρόσθεσε πως ¨Η παρουσία εδώ του κυρίου προέδρου και των επισήμων, παρουσιάζει μια εικόνα ενότητας και μας χαροποιεί ιδιαίτερα¨.
Στο ιφτάρ μετείχαν ο πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής Σαππών Ιντρίζ Αχμέτ, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Χρήστο Μέτιος, ο υποπρόξενος του προξενείου Κομοτηνής της Τ.C. Οσμάν Σαχίν, ο εκλεγμένος μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ με τον βοηθό του Φεχίμ Αχμέτ, ο θεολόγος και βοηθός του μουφτή του Κιρίκκαλε- σταλμένος από την Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας Μουσταφά Τουράν, αντιδήμαρχοι Σαππών, ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, ο Μεχμέτ Εμίνογλου-διευθυντής ΩΡΛ του νοσοκομείου Κομοτηνής, ο Μπεκίρ Μουσταφάογλου-πρόεδρος του Συλλόγου Μειονότητας Νότιου Έβρου, ο περιφερειακός σύμβουλος Μουσταφά Κατραντζί, ο πρόεδρος του Συλλόγου Θρησκευτικών Λειτουργών Τζαμιών Δυτικής Θράκης Σαδίκ Σαδίκ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων και μελών Μεντρεσέδων Ασιμ Τσαβούσογλου, η γιατρός Νετσλά Τσαβούς, ο επιχειρηματίας Ιμπραήμ Χαλίλ Χασάν κ.α.
(rodopruzgari.com/component/k2/item/5951-%C5%9Fap%C3%A7%C4%B1-iftar%C4%B1-az%C4%B1nl%C4%B1k-ve-%C3%A7o%C4%9Funlu%C4%9Fu-bir-araya-getirdi.html)"

Σχ : Ο αντιπεριφερειάρχης και βασικό στέλεχος της ΝΔ-Ροδόπης κ. Μέτιος μετέχει σε ιφτάρ μαζί με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Σερίφ και τον υποπρόξενο Οσμάν Σαχίν. Αυτό δεν αποτελεί de facto αναγνώριση του Σερίφ ; Ή αυτά δεν ενδιαφέρουν την ΝΔ ; Προσέξτε πως στο ιφτάρ αυτό ΔΕΝ ήταν παρόντες οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και ήταν ο Μέτιος ! Πραγματικά μένεις άφωνος.

tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.